Ελένη Χατζίδου: Η πρώτη της ανάρτηση μετά το τέλος της εκπομπής της - «Ποιος να μας το έλεγε...»
Media

Ελένη Χατζίδου: Η πρώτη της ανάρτηση μετά το τέλος της εκπομπής της - «Ποιος να μας το έλεγε...»

Την πρώτη της ανάρτηση μετά το φινάλε της εκπομπής της θέλησε να κάνει η Ελένη Χατζίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Μία μέρα μετά το τέλος του Breakfast @Star για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και η παρουσιάστρια θέλησε να ευχαριστήσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο τιμόνι της παρουσίασης της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Star μαζί με τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου και μάλιστα στο φινάλε ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Η ίδια έγραψε:

«Καλό καλοκαίρι παρεάκι μας! Και στα καλά και στα δύσκολα μαζί! Ελπίζουμε να σας κρατήσαμε ωραία συντροφιά και να ομορφύναμε τα πρωινά σας! Ποιος να μας το έλεγε ότι θα μπαίναμε στο σπίτι σας ε? Μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες, στο @starchanneltv που μας εμπιστεύτηκε και το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πηγαίνει σε εσάς που μας αγκαλιάσατε και μας δώσατε το εισιτήριο για την επόμενη χρονιά! Ραντεβού πρώτα ο θεός του χρόνου σ ένα @breakfastatstarofficial γεμάτο από χαρά» έγραψε στην ανάρτησή της η Ελένη Χατζίδου.

Δείτε την ανάρτηση ου έκανε η Ελένη Χατζίδου:

https://www.instagram.com/p/Cubb9GLt4fq/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved