J2US Τελικός: Όσα συνέβαιναν στα backstage off camera και κατέγραψε ο φακός του gossip-tv!
Media

J2US Τελικός: Όσα συνέβαιναν στα backstage off camera και κατέγραψε ο φακός του gossip-tv!

J2US Τελικός: Η μεγάλη βραδιά που έριξε αυλαία το λαμπερό σόου του Σαββατόβραδου έφτασε και ήταν φυσικό η κάμερα και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv ήταν εκεί και κατέγραψαν τα πάντα!

Χθες το βράδυ (8/7) αναδείχθηκαν οι μεγάλοι νικητές ανάμεσα στα τέσσερα ζευγάρια που κατάφεραν να είναι στον τελικό και φυσικά η αγωνία είχε κορυφωθεί με την έναρξη του live.

Ο Ιάσονας Παπαματθαίου με την Ηρώ που ήταν και οι μεγάλοι νικητές, ο Τριαντάφυλλος με τη Φελίσια Τσαλαπάτη, η Ναταλία Αργυράκη και ο Γιώργος Βογιατζάκης αλλά και η Καλομοίρα με τη Λουίζα Πυριόχου έβαλαν on stage τα δυνατά τους για να διεκδικήσουν τη νίκη.

Στο μεταξύ όμως, όλοι οι συντελεστές, οι οποίοι βρίσκονταν στο πλατό από νωρίς το πρωί χθες, ήθελαν να απολαύσουν κάθε στιγμή της μαγικής αυτής βραδιάς, πέρα και μακριά από το διαγωνιστικό κομμάτι. Εξάλλου, η συγκίνηση για το τέλος μίας τόσο όμορφης διαδρομής, ήταν διάχυτη για όλους.

Εννοείται πως στα διαλείμματα για διαφημίσεις, όλοι οι συντελεστές αφοσιώνονταν στο να τελειοποιήσουν την εικόνα τους μιας και η ζέστη, με τόσους προβολείς και πολυκοσμία, ήταν πολύ έντονη και το μακιγιάζ... έλιωνε. Πάρτε μία ιδέα στο παρακάτω βίντεο:

Μοίραζαν αυτόγραφα και χαμόγελα

Στο μεταξύ οι περισσότεροι από τους διαγωνιζόμενους περιφέρονταν στο πλατό για να βρεθούν κοντά στους δικούς τους ανθρώπους αλλά και να έρθουν σε επαφή με τους φαν τους που είχαν κατακλύσει τον χώρο για να τους αποθεώσουν. Είδαμε τον Ιάσονα Παπαματθαίου με τη Ηρώ να συνομιλούν με τους δικούς τους ανθρώπους αλλά και θαυμαστές τους που είχαν σπεύσει για να τους εμψυχώσουν και να τους συγχαρούν.

356183938_1112345299727482_5629032491382911949_n.jpg

Η Ηρώ και ο Ιάσονας με θαυμαστές αλλά και δικούς τους ανθρώπους.

Backastage αγκαλιές και «πηγαδάκια»

Φυσικά στο πλατό ήταν και όλα τα ζευγάρια που συμμετείχαν στον συγκεκριμένο κύκλο του J2US αλλά αποχώρησαν από το διαγωνιστικό κομμάτι

Είδαμε τον Γιώργο Βογιατζάκη σε μία θερμή αγκαλιά με τον Άρη Σοϊλέδη που δεν κατάφερε να είναι στον τελικό, μόλις μία ανάσα πριν τη μεγάλη βραδιά.

Η Καίτη Γαρμπή είχε στο πλευρό της τον γιο της Δημήτρη Σχοινά και η Δέσποινα Βανδή την κόρη της Μελίνα Νικολαΐδη.

Είδαμε άλλοτε συνεργάτες να τα λένε σε πηγαδάκια αλλά και τη βαφτιστήρα του Νίκου Κοκλώνη, τη μικρή Μαρία να είναι από αγκαλιά σε αγκαλιά στο πλατό του σόου. Δείτε φωτογραφίες:

Η Βανδή «κόλλησε» με τραγούδι του Κοκλώνη και το τραγουδούσε!

Μπορεί η Δέσποινα Βανδή να έχει τραγουδήσει... την άμμο της θάλασσας από τραγούδια αλλά χθες το βράδυ, στο live show είχε κολλήσει με ένα τραγούδι του Κοκλώνη και συγκεκριμένα το «Μπορώ».

355978742_1047617073313968_395217965338764593_n.jpg

Καίτη Γαρμπή και Δέσποινα Βανδή λίγο κατά τις live ερμηνείες τους στη σκηνή του J2US

Όπως θα δείτε και παρακάτω στο βίντεο, καθώς πήγαινε με τους συνεργάτες της στο καμαρίνι για να φρεσκαριστεί για την εμφάνισή της επί σκηνής με την Καίτη Γαρμπή, σιγοτραγουδούσε το κομμάτι και μάλιστα πολύ χαρούμενη:

Ο φακός του gossip-tv κατέγραψε επίσης την Καίτη και τη Δέσποινα στο live τους στη σκηνή του σόου. Δείτε τις παρακάτω:

Την ίδια ώρα που οι δύο κυρίες βρίσκονταν στη σκηνή, ο Νίκος Κοκλώνης... μεράκλωνε με τις επιτυχίες τους χορεύοντας ασταμάτητα στο βάθρο της κριτικής επιτροπής, δίπλα στη Βίκυ Σταυροπούλου που επίσης είχε έρθει σε μεγάλα κέφια. Δείτε παρακάτω το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved