J2US Τελικός: Όλες οι εμφανίσεις των ζευγαριών και οι εκπλήξεις του Κοκλώνη τη φαντασμαγορική βραδιά
Media

J2US Τελικός: Όλες οι εμφανίσεις των ζευγαριών και οι εκπλήξεις του Κοκλώνη τη φαντασμαγορική βραδιά

J2US Τελικός: Απόψε ο Νίκος Κοκλώνης και όλοι οι συντελεστές του λαμπερού σόου έβαλαν τα δυνατά τους για μία αξέχαστη βραδιά και όντως, έτσι εξελίχθηκε! 

Η μεγάλη στιγμή για τον πιο λαμπερό τελικό έφτασε και το Just the 2 of us έριξε απόψε αυλαία με πολλές εκπλήξεις, λάμψη, δώρα, εντυπωσιακές εμφανίσεις και συγκλονιστικές ερμηνείες!

Ο Νίκος Κοκλώνης, είχε ετοιμάσει το πιο φαντασμαγορικό πάρτι λήξης της σεζόν ενώ η κριτική επιτροπή με τους Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτη Φασουλή και Καίτη Γαρμπή ήταν έτοιμοι να βαθμολογήσουν με “άριστα” τα ζευγάρια του τελικού.

Μάλιστα, μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της βραδιάς, ήταν η κοινή εμφάνιση στη σκηνή του J2US της Δέσποινας Βανδή και της Καίτης Γαρμπή για ένα live που έμεινε σίγουρα αξέχαστο.

Τα τέσσερα ζευγάρια που διεκδικούσαν τη νίκη του Just the 2 of Us ήταν η Ναταλία Αργυράκη με τον Γιώργο Βογιατζάκη, ο Ιάσονας Παπαματθαίου με την Ηρώ, η Λουίζα Πυριόχου με την Καλομοίρα και η Φελίσια Τσαλαπάτη με τον Τριαντάφυλλο.

358334586_1219212961976499_3758950248515974723_n.jpg

Οι φιναλίστ ερμήνευσαν από δύο τραγούδια, ένα που έχουν ήδη τραγουδήσει κάποια στιγμή στο show και ένα καινούργιο ενώ υπήρχε και ένα κοινό τραγούδι για όλα τα ζευγάρια, το «Φεύγω» της Χαρούλας Αλεξίου.

Δείτε μία προς μία όλες τις εμφανίσεις των ζευγαριών:

Ναταλία Αργυράκη - Γιώργος Βογιατζάκης

«Σασμός»

«Τολμάς Κι Έχεις Παράπονο Εσύ»

Ιάσονας ΠαπαματθαίουΗρώ

«Άνοιξη»

«Φως»

Λουίζα ΠυριόχουΚαλομοίρα

«Αγάπη Υπερβολική»

«All That Jazz»

Φελίσια ΤσαλαπάτηΤριαντάφυλλος

«Ανάβεις Φωτιές»

«Δεν Θέλω»

Μία από τις πιο δυνατές στιγμές της βραδιάς ήταν όταν επί σκηνής βρέθηκε η Χριστίνα Μαραγκόζη και μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη τραγούδησαν μοναδικά, κερδίζοντας το πιο ζεστό χειροκρότημα:

To διαγωνιστικό κομμάτι της βραδιάς ολοκληρώθηκε όταν επί σκηνής εμφανίστηκαν και τα τέσσερα ζευγάρια τραγουδώντας το «Φεύγω» της Χαρούλας Αλεξίου. Δείτε τις ερμηνείες τους παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved