J2US Τελικός: Ιάσονας Παπαματθαίου και Ηρώ οι μεγάλοι νικητές! Ο ξέφρενος πανηγυρισμός
Media

J2US Τελικός: Ιάσονας Παπαματθαίου και Ηρώ οι μεγάλοι νικητές! Ο ξέφρενος πανηγυρισμός

J2US Τελικός: Άλλος ένας κύκλος του φαντασμαγορικού σόου που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης έφτασε στο τέλος του και φυσικά η βραδιά του τελικού ήταν ξεχωριστή. 

Ο γνωστός παρουσιαστής, γνωρίζοντας πολύ καλά την τέλεια και πιο επιτυχημένη συνταγή για μία αξέχαστη τηλεοπτική νύχτα και ένα κεφάτο πάρτι, συμπεριέλαβε μέσα σε ένα σόου όλα εκείνα τα στοιχεία που θα πρόσδιδαν στους τηλεθεατές μοναδικές συγκινήσεις.

j2us.jpg

Αγαπημένοι καλλιτέχνες, μοναδικές ερμηνείες, πολλές εκπλήξεις και ακόμα περισσότερα δώρα, ήταν αρκετά για να απογειώσουν τη βραδιά και να χαρίσουν στο τηλεοπτικό κοινό ένα πραγματικά ξεχωριστό τηλεοπτικό πάρτι.

Τα τέσσερα ζευγάρια που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό, ο Ιάσονας Παπαματθαίου με την Ηρώ, η Ναταλία Αργυράκη με τον Γιώργο Βογιατζάκη, η Καλομοίρα με τη Λουίζα Πυριόχου και ο Τριαντάφυλλος με τη Φελίσια Τσαλαπάτη έδωσαν επί σκηνής τον καλύτερό τους εαυτό, κάνοντας τρεις δυνατές ερμηνείες επί σκηνής.

telikos-j2us.jpg

Αν και όπως πολλές φορές επεσήμαναν τόσο οι κριτές όσο και ο Νίκος Κοκλώνης, όλα τα ζευγάρια ουσιαστικά ήταν όλοι νικητές καθώς κατάφεραν με το ταλέντο και την επιμονή τους να φτάσουν στον τελικό, όμως ένα από αυτά θα κατάφερνε να πάρει τη μεγάλη νίκη.

Όλοι τους άκουσαν τα καλύτερα λόγια από τους κριτές, όμως τελικά ένα ζευγάρι ξεχώρισε και πήρε την τελική νίκη. Κι αυτό ήταν ο Ιάσονας Παπαματθαίου και η Ηρώ που δεν πίστευαν στα αφτιά τους όταν άκουσαν τον Νίκο Κοκλώνη να ανακοινώνει ότι εκείνοι ήταν οι μεγάλοι νικητές!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved