«Αυτή η νύχτα μένει»: Το twitter υποκλίθηκε στο αιματοβαμμένο φινάλε
Media

«Αυτή η νύχτα μένει»: Το twitter υποκλίθηκε στο αιματοβαμμένο φινάλε

Φινάλε απόψε για την δραματική σειρά του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει». Η σειρά που μας χάρισε τις πιο δυνατές τηλεοπτικές στιγμές της φετινής σεζόν με κορυφαίες ερμηνείες περνάει στην τηλεοπτική ιστορία. 

Η Ζέτα πήρε τη μεγάλη απόφαση να κοιτάξει κατάματα τον μεγαλύτερό της φόβο κι έτσι ετοίμασε τα μπαγκάζια της για Αθήνα.
Εκεί ήρθε αντιμέτωπη με την παλιά της ζωή που μόνο πικρία τη γεμίζει συναντώντας τον Ντόκο.

Για άλλη μία φορά του ζήτησε να πει την αλήθεια για την υπόθεση με τα ναρκωτικά με τον τραγουδιάρη να μην έχει αλλάξει δράμι από την τελευταία φορά που τον είδαμε στις οθόνες μας.

Το twitter υποκλίθηκε στο αιματοβαμμένο φινάλε της σειράς που άλλαξε τα βράδια μας. Ο Στρατής και ο Χρήστος πέθαναν μαζί σε τροχαίο δυστύχημα.

Δείτε τα καλύτερα σχόλια για τη Νύχτα:

nyxta2.jpg
nyxta5.jpg

Στο τελευταίο επεισόδιο ο Στρατής είναι σαν αγρίμι, τους έχει διώξει όλους από δίπλα του. Ο Χρήστος αποφασίζει να ξεκαθαρίσει μια για πάντα μαζί του και πηγαίνει στο μαγαζί. Και οι δυο καταλαβαίνουν ότι αυτή τη φορά θα τελειώσουν όλα. Η Βρεττώ είναι στη φυλακή μετά την ομολογία της για το φόνο του Νώντα και ο Γιώργης με τη Νίτσα δεν ξέρουν πώς να το διαχειριστούν. Η Ζέτα στο νησί, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στον έρωτα του Σταύρου και αποφασίζει να γυρίσει πίσω στον Στρατή. Η Μυρτούλα και ο Πόντικας είναι επιτέλους μαζί. Ο Θοδωράκης επέστρεψε στην αγκαλιά της Διαμάντως. Η οικογένεια του Στέλιου έχει καταστραφεί και είναι ολομόναχος. Ο Αλέξανδρος δέχθηκε τη μετάθεση που του πρόσφερε ο Στέλιος και ο Ντίνος έμεινε πίσω προσπαθώντας να μαζέψει τα κομμάτια του. Ο Τάσος γύρισε στην Αυστραλία. Η Φωτεινή είναι στην Αθήνα μαζί με τη Μαρία για μια καλύτερη ζωή. Η Εύη έφυγε με τον Άλκη. Η Βάσω αποφάσισε να επιστρέψει στη Γερμανία. Ο παπα Ντανίλος πολεμά με τις τύψεις και τις ενοχές. Ο Ρευματάς κέρδισε τις εκλογές και πρότεινε στη Νίκη να είναι μαζί του.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved