Πέθανε τρεις ημέρες πριν γίνει μητέρα η δημοσιογράφος Ίσμα Τουλάτου - Το σπαρακτικό «αντίο»
Media

Πέθανε τρεις ημέρες πριν γίνει μητέρα η δημοσιογράφος Ίσμα Τουλάτου - Το σπαρακτικό «αντίο»

Την τελευταία της πνοή μόλις τρεις ημέρες πριν γίνει μητέρα άφησε η δημοσιογράφος του πολιτιστικού ρεπορτάζ Ίσμα Τουλάτου, βυθίζοντας στη θλίψη στον δημοσιογραφικό χώρο.

«Δεν θέλω να το πιστέψω Ίσμα μου! Θα έδινες ζωή στο μωρό σου σε λίγες μέρες κι έφυγες σαν πουλάκι τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα.

Αντίο κορίτσι μας γλυκό κι ευγενικό. Η μεγάλη φυλή του πολιτιστικού ρεπορτάζ ορφάνεψε σήμερα. Ποσό λυπάμαι που δεν είδες ποτέ το παιδάκι σου κι ούτε αυτό εσένα, να χαμογελάς κρατώντας το. Άτυχη μανούλα εσύ κι υπέροχη γυναίκα. Yποκλίνομαι στη δύναμή σου καρδούλα μου! Αντίο κορίτσι μου ! Αντίο αδόκητο και πικρό, πολύ πικρό» έγραψε η δημοσιογράφος, Ελένη Σπανόπουλου το βράδυ της Κυριακής 9/7 και έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση.

toulatou.jpg

Η Ισμα Τουλάτου, με σπουδές Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Μουσικής, έφυγε από τη ζωή, ενώ τα αίτια θανάτου της διερευνώνται. Μένει η εικόνα της την εποχή που ο ΔΟΛ φιλοξενούσε συνεντεύξεις με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής, αλλά και στη δύσκολη περίοδο του 2017. Ηταν επί χρόνια η δημοσιογράφος του «Βήματος» που μετέφερε τον λόγο των σημαντικότερων αρχιμουσικών και χορογράφων της εποχής μας – όπως του Ρικάρντο Μούτι ή του Γίρζι Κίλιαν -, τις εξελίξεις από τον χώρο της σύγχρονης όπερας και της κλασικής μουσικής. Μένει ακόμη η διαρκής αναζήτησή της για τους μεγάλους σταθμούς της μουσικής παραστασιολογίας με το μόνιμο «παρών» που έδινε στις συναυλίες του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, του Ηρωδείου και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (με την οποία συνεργάστηκε στον πετυχημένο κύκλο «Οπερα και μόδα»).

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved