Οι Πανθέοι: Πρώτη ανάγνωση σεναρίου για τους ηθοποιούς
Media

Οι Πανθέοι: Πρώτη ανάγνωση σεναρίου για τους ηθοποιούς

Οι σελίδες του περίφημου μυθιστορήματος του συγγραφέα και ακαδημαϊκού Τάσου Αθανασιάδη ζωντανεύουν ξανά και μεταφέρονται στην τηλεόραση με ένα εξαιρετικό σενάριο για τη νέα δραματική σειρά του ΣΚΑΪ, «Οι Πανθέοι».

Πριν λίγες μέρες έγινε η πρώτη συνάντηση των ηθοποιών με τον σκηνοθέτη, τους σεναριογράφους και τους συντελεστές της παραγωγής. Με ενθουσιασμό για το νέο ξεκίνημα και ακολουθώντας τις οδηγίες του σκηνοθέτη Σπύρου Μιχαλόπουλου και των σεναριογράφων Γιάννας Κανελλοπούλου και Άγγελου Χασάπογλου, έγινε η πρώτη ανάγνωση σεναρίου.

karakasi-maximou.jpg

Καρακάση- Μαξίμου

Με ανυπομονησία και προσμονή, οι ηθοποιοί δήλωσαν έτοιμοι να ενσαρκώσουν τους χαρακτήρες του μυθιστορήματος, τα μέλη μιας εμβληματικής οικογένειας, της οικογένειας των «Πανθέων» και ανανέωσαν το ραντεβού στους χώρους των γυρισμάτων όπου θα ακουστεί η πρώτη κλακέτα!

skaitv.gr_358165300_567004828980620_9087349497806128985_n.jpg

Στην πρώτη ανάγνωση σεναρίου, παρούσα ήταν και η Μαρία Αθανασιάδου, σύζυγος του ακαδημαϊκού και συγγραφέα Τάσου Αθανασιάδη, που γνώρισε και άκουσε από κοντά τους ηθοποιούς «να δίνουν σάρκα και οστά» στους ήρωες του βιβλίου.

oi-pantheoi2.jpg

Όπως δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη που ένα έργο για το οποίο ο σύζυγός μου, Τάσος Αθανασιάδης, έδωσε 14 χρόνια από τη ζωή του για να το συγγράψει, θα επανέλθει ως τηλεοπτική μεταφορά με ένα εξαιρετικό επιτελείο καλλιτεχνών που πιστεύω ότι θα το δικαιώσουν όπως άλλωστε και οι καλλιτέχνες της α΄ διανομής το 1977, σε σκηνοθεσία του αείμνηστου Βασίλη Γεωργιάδη. Ήταν πάντα επιθυμία του δημιουργού να επανέλθει η σειρά στην τηλεόραση και ήταν πεπεισμένος πως θα συμβεί, μάλιστα μου είχε πει συγκινημένος "μια μέρα θα ξαναδείς στην τηλεόραση το έργο, αλλά εγώ βέβαια δε θα είμαι δίπλα σου, θα το χαρείς μόνη σου, εγώ θα το παρακολουθώ από εκεί που θα βρίσκομαι". Ήταν ένα έργο πονεμένο, με πυρήνα την οικογένεια, όπως όλα τα έργα του άλλωστε. Εξάλλου και ο ίδιος μαζί με την οικογένειά του έζησε τον ξεριζωμό του ΄22 όταν άφησε τη γενέτειρά του μαζί με όλους τους Έλληνες, παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής στην Ηπειρωτική Ελλάδα».

heilakis.jpg

Αιμίλιος Χειλάκης

Πρωταγωνιστούν: Κάτια Δανδουλάκη (Χρυσοστόμη Πανθέου), Αιμίλιος Χειλάκης (Ανδρέας Πανθέος), Μελία Κράιλινγκ (Μάρμω Πανθέου), Μιχάλης Σαράντης (Κίτσος Γαλάτης), Νίκος Χατζόπουλος (Ισίδωρος Πανθέος), Θανάσης Κουρλαμπάς (Φάνης Πανθέος), Μαρία Καλλιμάνη (Δέσποινα Γαλάτη), Πηνελόπη Πιτσούλη (Ιλαρία), Κόρα Καρβούνη (Νίνα Αυγουστάκη), Σπύρος Σταμούλης (Στάθης Μονογιός), Μιχάλης Συριόπουλος (Γιάννης Μαρμάρης), Έλενα Τοπαλίδου (Δασκάλα), Αθηνά Μαξίμου (Μερόπη Μονογιού), Κώστας Φιλλίπογλου (Ιορδάνης Βαλλίδης), Παντελής Δεντάκης (Λουκάς Αυγουστάκης), Σμαράγδα Αδαμοπούλου (Ματούλα Γκανά), Χριστίνα Αλεξανιάν (Βέτα Πανθέου), Ελένη Καρακάση (Σεβαστή), Αλέξανδρος Μούκανος (Χρυσίνας), Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά (Πέλλα Γκανά), Βίκυ Διαμαντοπούλου (Θάλεια Μονογιού), Κωνσταντίνος Γαβαλάς (Τέλης Βαλέριος), Κώστας Κονταράτος (Παναγής), Εύα Σιμάτου (Σοφία Στρατηγού), Αρετή Τίλη (Αλέκα Βαλλίδη), Ιφιγένεια Καραμήτρου (Λιάνα Πανθέου), Γιάννης Κατσιμίχας (Θωμάς Πανθέος), Θανάσης Ισιδώρου (Στέφανος Χρυσίνας), Κωνσταντίνος Ελματζίογλου (Ηλίας Γαζής), Γιάννης Ίτσιος (Δημήτρης), Βάλλια Παπαδάκη (Ουρανία)

oipantheoi4.jpg
kallimani-dandoulaki-hilakis.jpg

Καλλιμάνη- Δανδουλάκη-Χειλάκης

Στο ρόλο του Βλάση Πανθέου, ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved