Survivor All Star ημιτελικός: Οι ξεχωριστές στιγμές του live και όλα όσα δεν έδειχναν οι κάμερες
Media

Survivor All Star ημιτελικός: Οι ξεχωριστές στιγμές του live και όλα όσα δεν έδειχναν οι κάμερες

Survivor All Star ημιτελικός: Από την πρώτη στιγμή που οι παίκτες βρέθηκαν στο πλατό του live, η ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά πολύ ενθουσιώδης και γιορτινή με τους πάντες να περιμένουν πώς και πώς την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού. 

Ποιος θα κατάφερνε αλήθεια να περάσει στον μεγάλο τελικό μαζί με τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη;

Ο Νίκος Μπάρτζης ή ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης θα κατάφερνε να περάσει στον μεγάλο τελικό;

Λίγο πριν ο Γιώργος Λιανός ανακοινώσει το τελικό αποτέλεσμα, οι φιναλίστ δεν σταμάτησαν να μιλούν με τους πρώην συμπαίκτες τους που είχαν να τους δουν καιρό ενώ στα διαλείμματα έβγαζαν συνεχώς αναμνηστικές φωτογραφίες για να θυμούνται αυτό το μοναδικό φινάλε.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Ο ιερέας από τα Ιεροσόλυμα και η ευγνωμοσύνη του Μάριου

Μία έκπληξη που συγκίνησε τον Μάριο Πρίαμο ήταν όταν στο πλατό ανάμεσα στο πλήθος ο φιναλίστ του Survivor All Star εντόπισε τον πατήρ Ανδρέα ο οποίος είχε έρθει από τα Ιεροσόλυμα. «Πάτερ Ανδρέα μου είναι τιμή μου που ήρθες για εμένα από τα Ιεροσόλυμα» φώναξε στον ιερέα ο Μάριος Πρίαμος σε ένα διάλειμμα. Δείτε το αποκλειστικό βίντεο:

Η άχαρη στιγμή της ανακοίνωσης του Λιανού για τον τρίτο φιναλίστ

Νίκος Μπάρτζης ή Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης; Ο αδελφός του τελευταίου είχε ζητήσει λίγο πριν από το κοινό να επιτρέψουν στον Μάριο να φτάσει στην πηγή, όπως και το 2017, αλλά αυτή τη φορά να πιει και νερό. Αυτό όμως δεν συνέβη καθώς το κοινό αποφάσισε να στείλει στον τελικό τον Νίκο Μπάρτζη. Ο Λιανός ανακοίνωσε το αποτέλεσμα και Νίκος και Μάριος αγκαλιάστηκαν και ύστερα σε αυτή την αγκαλιά προστέθηκε και ο παρουσιαστής. Δείτε τη στιγμή αυτή:

Καρολίνα-Μάριος Πρίαμος: Σαν... δύο ξένοι!

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος για τον τρίτο φιναλίστ και ενώ έπεσαν διαφημίσεις στο live, οι περισσότεροι από τους πρώην παίκτες έσπευσαν να μιλήσουν στον Μάριο Πρίαμο για να τον εμψυχώσουν και να του πουν έναν καλό λόγο για τον αποκλεισμό του από τον τελικό. Σίγουρα πάντως κοντά του δεν βρέθηκε η Καρολίνα η οποία προτίμησε να αγκαλιάσει τον Σάκη που είχε κοντά της παρά τον άντρα που πριν από περίπου έξι μήνες τής είχε κλέψει την καρδιά μέσα στο παιχνίδι. Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες:

Στα διαλείμματα του live, ο Μάριος Πρίαμος ο οποίος πλέον γνώριζε ότι είναι ο τέταρτος του φετινού reality βρισκόταν στην αγκαλιά των φίλων και των συγγενών του που είχαν βρεθεί κοντά του για να τον στηρίξουν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved