Survivor All Star: Το gossip-tv στον μεγάλο τελικό! Λεπτό προς λεπτό όσα συμβαίνουν
Media

Survivor All Star: Το gossip-tv στον μεγάλο τελικό! Λεπτό προς λεπτό όσα συμβαίνουν

Survivor All Star: Oλοκληρώθηκε χθες ο ημιτελικός σε μια βραδιά γεμάτη παλμό, αγωνία, νοσταλγία αλλά και χιούμορ.

Σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής και το gossip-tv βρίσκεται ήδη στο Άλσος Γαλατσίου και σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όσα συμβαίνουν στο μεγάλο τελικό!

giorgos_lianos_83.jpg

Ο Γιώργος Λιανός το βράδυ της Δευτέρας (11-07) στην πρώτη φάση της τελικής διαδικασίας καλωσόρισε κοινό και παίκτες, εκεί όπου ύστερα από δύο ψηφοφορίες του κοινού ανακοινώθηκαν οι δυο φιναλίστ του αποψινού τελικού, ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης.

2.158.601 τηλεθεατές παρακολούθησαν έστω και για 1' τον ημιτελικό του Survivor All Star με το πρόγραμμα να είναι πρώτο σε τηλεθέαση στη ζώνη μετάδοσής του, τόσο στο δυναμικό όσο και στο γενικό σύνολο του κοινού με μέσο όρο 21,9% και 25,3% αντίστοιχα.

sakis_katsoylis_-_marialena_roymelioti_-_nikos_mpartzis.jpg

Απόψε, οι Survivors επιστρέφουν στο Ανοιχτό θέατρο του Άλσους Γαλατσίου και το τηλεοπτικό κοινό αποφασίζει ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor All Star! Η ψηφοφορία θα ανοίξει με το καλωσόρισμα του Γιώργου Λιανού και θα τρέξει σε όλη τη διάρκεια του επεισοδίου.

Πολυσυλλεκτικά video με ξεχωριστές στιγμές των Survivors από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και δύο μεγάλες εκπλήξεις περιμένουν το τηλεοπτικό κοινό!

1689088748026-514182791-survivor-all-star.jpg

Ο Σάκης Κατσούλης ή ο Νίκος Μπάρτζης θα αναδειχθεί ο απόλυτος Survivor κερδίζοντας το έπαθλο των 100.000 ευρώ;

Η απάντηση απόψε, live στις οθόνες μας, στις 21.00. Μέχρι τότε όμως δείτε λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν στο Γαλάτσι, μέσα από την κάμερα του gossip-tv. Οι πρώτες φωτογραφίες:

Ο Κόρομι με τη σύντροφό του

Ο Γιώργος Κόρομι, σε αντίθεση με χθες που εμφανίστηκε μόνο, σήμερα, στο μεγάλο τελικό, συνοδευόταν από τη σύντροφό του, Τίνα η οποία είχε πιάσει... ψιλή κουβεντούλα με την Ελευθερία Ελευθερίου. Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο:

Η τρυφερή στιγμή Βρισηίδας-Μαρτίκα και τα... ράστα του Βασάλου

Από τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν ήταν με βεβαιότητα αυτές της Βρισηίδας και του Σπύρου που δεν σταμάτησαν να φέρονται τρυφερά ο ένας στον άλλον αλλά και εκείνη του Κωνσταντίνου Βασάλου που εμφανίστηκε με ολοκαίνουγιο λουκ.

Συγκεκριμένα έκανε ράστα τα μαλλιά του που ομολογουμένως τού πάνε πολύ. Δείτε παρακάτω:

H υποδοχή που του επεφύλασσαν οι φαν του ήταν πολύ θερμή. Δείτε τι έγινε με το που εμφανίστηκε στο Άλσος Βεΐκου:

Ο Σταμάτης Καλαφατάς που είχε συμμετάσχει στο Survivor 5 (2021) δεν έκρυψε την επιθυμία του να κερδίσει ο Νίκος Μπάρτζης, σε αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε στον Γιώργο Μουλά στο gossip-tv:

Ο Περικλής Κονδυλάτος κάνει τις προβλέψεις για τον μεγάλο τελικό. Μπάρτζης ή Κατσούλης;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved