Survivor All Star Τελικός: Τα μηνύματα στήριξης του Καφετζή στον Μπάρτζη! Τον θέλει νικητή & ψηφίζει
Media

Survivor All Star Τελικός: Τα μηνύματα στήριξης του Καφετζή στον Μπάρτζη! Τον θέλει νικητή & ψηφίζει

Survivor All Star Τελικός:  Μπορεί οι δυο τους μετά την κοινή συμμετοχή τους στο Survivor να είχαν διακόψει τις σχέσεις τους και να μην μιλιόντουσαν ωστόσο όλα έχουν  αλλάξει! 

Ο λόγος για τον James Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη! Ο James εδώ και καιρό απ' όταν "έτρεχε" η ψηφοφορία για τον πιο δημοφιλή παίκτη, στήριζε μέσω twitter τον Νίκο Μπάρτζη.

bartzis-kafetzis-(3).jpg

«Πρώτη φορά ρίχνω τόσες ψήφους σε τηλεπαιχνίδι! (Αν εξαιρέσουμε βέβαια τις πολλές περισσότερες ψήφους που έριχνα κάθε Σάββατο στην Βουλγαράκη για να παραμείνει και άλλο στο J2US, μήπως και την καταφέρω!) Ελπίζω τώρα τουλάχιστον, να πιάσουν τόπο οι ψήφοι! #survivorgr #j2usgr», έγραφε και απόψε είναι στο πλευρό του

«Και για επίκληση στο συναίσθημα, πάρτε και αυτή την φωτό!! Λοιπόν επειδή μου στέλνετε πολλοί ότι θέλετε να πάω εγώ στο επόμενο για να το σηκώσουμε, σας το υπογραφώ δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά πάω, οπότε ρίξτε τις ψήφους σας εδώ», έγραψε μεταξύ άλλων ο Τζέιμς Καφετζής στις αναρτήσεις που έκανε για τον Νίκο Μπάρτζη.

«Με τον Νίκο πραγματικά έχω στεναχωρηθεί και έχω απογοητευτεί, αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω γιατί εκτιμώ τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Αν τον ενόχλησε κάτι, περίμενα να έρθει σε εμένα και όχι να έρθει εδώ και να μιλήσει πανελλαδικά και να κάνει αυτές τις δηλώσεις».

Παράλληλα, είπε πως «ότι έχουμε απομακρυνθεί, έχουμε απομακρυνθεί ναι, αλλά δεν έχουμε τσακωθεί. Σοκαρίστηκα με το χθεσινό. Το ξέρω ότι έβγαλε πικρία, δεν ξέρω ποιος είναι ο σκοπός του να βγει πανελλαδικά», είχε πει ο James Καφετζής όταν είχαν διαλύσει την παρέα τους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved