Survivor All Star - Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Ο λόγος που δεν βρέθηκε στο live & το «δαγκωτό» στον Σάκη
NDP photo agency
Media

Survivor All Star - Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Ο λόγος που δεν βρέθηκε στο live & το «δαγκωτό» στον Σάκη

Survivor All Star τελικός: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν βρέθηκε στον χθεσινό ημιτελικό και τον σημερινό τελικό του Survivor All Star όμως από το σπίτι της δείχνει την αμέριστη υποστήριξή της στον Σάκη Κατσούλη και θέλει εκείνος να είναι ο μεγάλος νικητής! 

Όπως είχε αποκαλύψει πριν από λίγες μέρες μέσα από τα social media, η Ευρυδίκη είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο λόγω μίας λοίμωξης του αναπνευστικού που την ταλαιπωρούσε και έτσι ήταν αδύνατον να βρεθεί ανάμεσα στους πρώην συμπαίκτες της και την πολυκοσμία των δύο μεγάλων βραδιών του Survivor All Star.

katsoulis-aderfi-(5).jpg

Όμως, από εκεί που είναι δείχνει ξεκάθαρα την στήριξή της στον Σάκη Κατσούλη μέσα από τα social media γράφοντας χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της:

«Σάκης! Ο,τιδήποτε διαφορετικό θα είναι άδικο στα μάτια μου! Όχι μόνο ο καλύτερος αγωνιστικά, η συμβίωση μαζί του ήταν υπέροχη! Ομαδικός σε όλα τα επίπεδα και σεβαστικός! Όλα όσα πρέπει να έχει ο νικητής του All Star και όσοι λέτε ότι έβγαλε πολλά ευρώ μαζί με τη γυναίκα του καλά έκανε. Τα δούλεψε και στερήθηκε μήνες από τη ζωή του. Δεν τους τα χάρισε κανείς, με την αξία τους και μπράβο τους. Δεν καταλαβαίνω γιατί κρίνεται ο νικητής σύμφωνα με το ποσό που έχει μαζευτεί! Καλή επιτυχία Σάκη μου!» έγραψε η Ευρυδίκη η οποία θέλει ξεκάθαρα να σηκώσει το τρόπαιο ο Σάκης Κατσούλης.

Δείτε την ανάρτησή της:

sakis-evridiki-papadopoulou.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved