Σάκης Κατσούλης: Η απάντησή του στο αν θα ξαναμπεί σε επόμενο κύκλο του Survivor!
Media

Σάκης Κατσούλης: Η απάντησή του στο αν θα ξαναμπεί σε επόμενο κύκλο του Survivor!

Μετά τη νίκη του σε δυο Survivor θα υποθέταμε ότι ο Σάκης Κατσούλης κάπου κουράστηκε από το ριάλιτι επιβίωσης αλλά σημασία έχει να δούμε τι λέει ο ίδιος...

Στο πλατό της εκπομπής «Δεκατιανοί» βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης ο μεγάλος νικητής Σάκης Κατσούλης και ο φιναλίστ, Νίκος Μπάρτζης, λίγες ώρες μετά το φινάλε του «Survivor All Star».

Οι δυο άνδρες μίλησαν στον Γιάννη Πιτταρά και τον Γιώργο Γρηγοριάδη για την εμπειρία τους στο ριάλιτι επιβίωσης. Το εντυπωσιακότερο όμως όλων ήταν όταν στο κλείσιμο της εκπομής ο Σάκης Κατσούλης μετά από σχετική ερώτηση άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετέχει στο μέλλον και πάλι στο ριάλιτι επιβίωσης!

1689159743732-579535907-survivor-telikos-(1).jpg

Αντίθετα ο Νίκος Μπάρτζης δήλωσε πως δε θα ξαναπήγαινε στο Survivor...

«Εγώ μπορεί να ξαναείμαι όντως. Όσο αντέχουν τα πόδια μου εγώ το έχω πει» είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης.

sakis-gia-marialena.jpg

«Οι συνθήκες δεν περιγράφονται και η κάμερα δείχνει ελάχιστα από αυτά που εμείς ζούμε και αισθανόμαστε. Είναι αρκετά δύσκολες οι συνθήκες, πραγματική επιβίωση. Και πραγματική επιβίωση και σε ψυχολογικό επίπεδο. Θα μιλήσω και για τους δυο μας, επειδή έχουμε πάρει μέρος και οι δύο σε αυτό το παιχνίδι και έχουμε κάτσει πολύ καιρό. Είμαστε 12 μήνες στην τηλεόραση, είναι πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Κρατάμε όλοι τα ίδια πράγματα, μαθαίνεις να ξεπερνάς τα όριά σου» είπε σε άλλο σημείο ο Σάκης Κατσούλης, με τον Νίκο Μπάρτζη να προσθέτει σε εκείνο το σημείο πως τώρα προσπαθεί να τα αφήσει όλα πίσω του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved