Survivor All Star: Η πρώτη ανάρτηση του Νίκου Μπάρτζη μετά το τέλος του ριάλιτι και το «ευχαριστώ»
NDP photo agency
Media

Survivor All Star: Η πρώτη ανάρτηση του Νίκου Μπάρτζη μετά το τέλος του ριάλιτι και το «ευχαριστώ»

Survivor All Star: Ο Νίκος Μπάρτζης έφτασε στην πηγή αλλά όπως είπε και ο ίδιος, δεν ήπιε νερό αφού ο Σάκης Κατσούλης για δεύτερη φορά πήρε το μεγάλο έπαθλο του ριάλιτι επιβίωσης. 

Λίγο μετά το τέλος του μεγάλου τελικού, ο αγρότης από την Κόρινθο εμφανίστηκε ανακουφισμένος που όλα είχαν τελειώσει και δεν έκρυψε τη λαχτάρα του να βρεθεί στο σπίτι του και να ξεκινήσει τη ζωή του από εκεί που την είχε αφήσει. Συγκεκριμένα είπε στους δημοσιογράφους χθες το βράδυ:

«Δεν ήπιαμε το νερό. Δεν πειράζει. Συγχαρητήρια στον Σάκη. Είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος. Επιτέλους στην οικογένειά μου και στους φίλους μου. Προχωράμε. Ήταν πρωτόγνωρο συναίσθημα για εμένα όλη αυτή η αγάπη του κόσμου. Επιτέλους έφτασα στο τέλος και τώρα σπίτι και δουλειά. Σε όλη τη διάρκεια του τελικού ένιωσα την καρδιά μου να χτυπάει δυνατά. Περίμενα να τελειώσει όλο αυτό και να ξεκουραστούμε όλοι μας και να πάμε σπίτια μας. Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος. Η αγάπη του κόσμου ήταν μεγάλη. Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Τώρα η χαρά μου είναι μεγάλη. Τελείωσαν όλα. Ένα βάρος έφυγε από πάνω μου. Πατάμε Ελλάδα και όλα είναι καλά».

Ο Νίκος Μπάρτζης, επανήλθε μέσω των social media για να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που τον στήριξαν στη διαδρομή του, λέγοντάς το με ειλικρίνεια και πολλή χαρά. Συγκεκριμένα έγραψε στην ανάρτησή του που συνόδευε με μία φωτογραφία του μέσα από το παιχνίδι:

«Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για όλη αυτή τη στήριξη! Για εμένα εσείς είσαστε το μεγαλύτερο έπαθλο! Με τόση αγάπη ποτέ κανείς δεν είναι χαμένος! Εσείς όλο αυτόν τον καιρό ήσασταν η δύναμή μου!».

bartzissss.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved