Εύη Σαλταφερίδου: Η επικοινωνία με τον Ηλία Γκότση και η σχέση τους σήμερα
NDP photo agency
Media

Εύη Σαλταφερίδου: Η επικοινωνία με τον Ηλία Γκότση και η σχέση τους σήμερα

H Εύη Σαλταφερίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Καλοκαίρι #Yes για το Survivor All Star και τη σχέση που έχει σήμερα με τον πρώην συμπαίκτη και φίλο της, Ηλία Γκότση.

Αρχικά ανέφερε η Εύη Σαλταφερίδου: «Όλα καλά ο καθένας κάνει την ζωή του, περάσαμε μία φάση οκευ τα συζητήσαμε δεν βγάλαμε άκρη τελείωσε εκεί. Η αλήθεια είναι ότι δεν κρατάω κάποια κακία με κανέναν παίκτη ακόμη και τον Ηλία τον Γκότση καμία κακία δεν κρατάω. Ξέρω πάρα πολύ καλά, έχω καθαρή την συνείδησή μου, ξέρω πάρα πολύ καλά και τι έγινε στο παιχνίδι και ο ίδιος ξέρει.»!

saltaferidou-(1).jpg

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι πιο πολύ είναι πικραμένος με τον τρόπο που έφυγε παρά με αυτό που έγινε πραγματικά, από πλευράς μου τουλάχιστον. Με κανένα από τα υπόλοιπα παιδιά δεν έχω πρόβλημα, έχουμε μιλήσει με όλους χαίρομαι που όλοι είναι πάρα πολύ καλά, είναι χαρούμενοι όσοι είναι έξω τουλάχιστον γιατί τους λείπανε οι άνθρωποί τους.

eui-gkotsis1.webp

Είναι όλοι σε ένα mood που άφησαν πίσω το παιχνίδι οπότε και να είπαμε μια κουβέντα παραπάνω εκεί μέσα οκευ. Δηλαδή και με τον Τάκη που είχαμε πόσες διαμάχες δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθούμε στην ίδια παρέα και να μην πούμε ένα γεια, δηλαδή αν είναι δυνατόν, όλα καλά».

GOTSIS-saltaferidou.webp

Δείτε τις δηλώσεις της παρακάτω από την εκπομπή του Open, Καλοκαίρι #Yes

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved