Χατζίδου-Παύλου: To φινάλε της εκπομπής, η νέα σεζόν και ο ανταγωνισμός!
Media

Χατζίδου-Παύλου: To φινάλε της εκπομπής, η νέα σεζόν και ο ανταγωνισμός!

Λίγες ημέρες μετά το φινάλε της εκπομπής τους η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου μοιράζονται τα συναισθήματά τους έπειτα από την ανανέωση του «Breakfast @Star» για την επόμενη σεζόν, μιλούν για όσα θα κρατήσουν από τη χρονιά που διένυσαν στον τηλεοπτικό αέρα του Star αλλά και για τον ανταγωνισμό

Πρόσφατα ήρθε το ευχάριστο νέο της ανανέωσης της εκ πομπής. Πώς αισθάνεστε;

ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΙΔΟΥ: «Χαρήκαμε πολύ στο άκουσμα της είδησης. Ήταν κάτι που θέλαμε να γίνει. Από το ξεκίνημά μας σκεφτόμασταν και το μετά. Ο στόχος είναι η διάρκεια. Μας ενδιέφερε επίσης να είναι ευχαριστημένοι οι άνθρωποι που μας εμπιστεύτηκαν με αυτό που παρουσιάσαμε»

breakfastatstarofficial_350262815_810499700436195_5613861178071270686_n.jpg

ΕΤΕΟΚΛΗΣ ΠΑΥΛΟΥ: «Υπήρχαν καθημερινά στόχοι για την επόμενη μέρα - πώς θα είμαστε καλύτεροι, πιο παραγωγικοί και δεμένοι με την ομάδα, κάτι το οποίο χτίζεται καθημερινά. Ο απώτερος στόχος ήταν η ανανέωση, κι αυτή η εξέλιξη μας έκανε πολύ χαρούμενους. Τώρα προχωράμε για τα καλύτερα».

Κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς, τι κρίνετε ότι είναι επιβεβλημένο να αλλάξει του χρόνου και τι θα κρατήσετε οπωσδήποτε από την εκπομπή;

Ε.Π.: «Μόλις τελειώσει η εκπομπή -πρώτα ο Θεός-, θα κάνουμε μια κουβέντα με όλη την ομάδα, τον αρχισυντάκτη και τους ανθρώπους του καναλιού για να το δούμε συλλογικά, διότι δεν αποφασίζουμε μόνοι μας. Εμείς ως παρουσιαστές θα καταθέσουμε τις προτάσεις μας. Πάντα έχουμε ιδέες για το πώς θα προσφέρουμε. Θα ακούσουμε πρωτίστως την ομάδα, τον αρχισυντάκτη και τους ανθρώπους του καναλιού και μετά θα πούμε κι εμείς αυτό που πιστεύουμε. Από τη φετινή σεζόν θα κρατήσουμε σίγουρα το κομμάτι της σκληρής δουλειάς. Κι εγώ και η Ελένη είμαστε ο εαυτός μας. Όπως είμαστε στο σπίτι μας, έτσι είμαστε και στην εκπομπή, κι αυτό ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει».

Ε.Χ.: «Η βάση της εκπομπής θα συνεχίσει να είναι η ίδια -ο κόσμος δεν θα δει κάτι εντελώς διαφορετικό-, η ψυχαγωγία, η χαρά, η ευχάριστη παρέα με τις ατάκες της, οι ωραίες στήλες, ο χορός, το τραγούδι, η σταθερή αξία, η πλανητάρχισσα Άση Μπήλιου, που θα αναλύει διαχρονικά τις αστρολογικές προβλέψεις της, και η στήλη της μαγειρικής. Αυτήν τη σεζόν σίγουρα αποκτήσαμε μια εμπειρία και πλέον μπορούμε να πούμε τη γνώμη μας για κάτι που παλαιότερα ίσως να μη γνωρίζαμε. Όλα όμως θα γίνουν μέσα από συζήτηση. Το «αποφασίζουμε και διατάζουμε» δεν χωρά σε αυτή την ομάδα»

breakfastatstarofficial_346010651_1673057059800077_7785621536769247681_n.jpg

Ο ανταγωνισμός στη ζώνη σας φέτος ήταν πολύ υψηλός. Πώς είδατε τους απέναντι; Ο Γιώργος Λιάγκας πώς σας φάνηκε;

Ε.Χ.: «Μας αρέσει. Είναι ένας δημοσιογράφος-παρουσιαστής που μπορεί να αγγίξει όλα τα θέματα με επιτυχία. Έχει λόγο, γνώση και άποψη. Να ξεκαθαρίσω όμως ότι εμείς δεν βλέπουμε τον εαυτό μας σε σχέση με άλλους. Δεν βρεθήκαμε ποτέ στη φάση να πούμε «έχουμε απέναντι μας αυτούς, τι θα κάνουμε;». Μπήκαμε συγκεντρωμένοι σε αυτό που έχουμε να κάνουμε και να δώσου με. Άλλωστε, όταν συγκρίνεις τον εαυτό σου με ανθρώπους που βρίσκονται στην τηλεόραση είκοσι και τριάντα χρόνια, βγαίνεις κατευθείαν χαμένος από το παιχνίδι»

Ε.Π.: «Στην ουσία, παλεύουμε να γίνουμε καλύτεροι από μας τους ίδιους. Σε ένα φανταστικό κόσμο όπου θα υπήρχε μόνο η δική μας εκπομπή, θα μέναμε στάσιμοι; Δεν θα μας ενδιέφερε να γίνουμε καλύτεροι;»

breakfastatstarofficial_354535656_3523068771285992_7958366262569367454_n.jpg

Ποια είναι η γνώμη σας για την Κατερίνα Καινούργιου, που βγήκε νικήτρια στη ζώνη;

Ε.Π.: «Εμείς τους βάζουμε όλους στην ίδια κατηγορία, αυτήν των ανθρώπων που κάνουν μια προσπάθεια μαζί με μια ομάδα. Έχουμε απεριόριστο σεβασμό και εκτίμηση προς όλους, τόσο για τα χρόνια που βρίσκονται στο χώρο όσο και για τη δουλειά τους. Για μας είναι όλοι επιτυχημένοι καθώς επιβίωσαν και έδιναν καθημερινά το δικό τους αγώνα. Τα ίδια λοιπόν θα πω για όλους- και για την Κατερίνα Καινούργιου και για τον Γιώργο Λιάγκα και για τη Φαίη Σκορδά και για τη Δανάη Μπάρκα. Κάνουν τη δική τους προσπάθεια και τη χαρακτηρίζω επιτυχημένη»

Ε.Χ.: «Κι ως τηλεθεατές τα προηγούμενα χρόνια, βλέπαμε ότι η πρωτιά αλλάζει. Μια εκπομπή είναι μπροστά σε τηλεθέαση τη μία χρονιά και την επόμενη μπορεί να είναι μια άλλη. Το σίγουρο είναι ότι όλοι, για να βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις τόσα χρόνια, κάτι κάνουν καλά»

Πηγή Hello

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved