Ηλέκτρα: Έρχεται στην ΕΡΤ με λαμπερό καστ!
Media

Ηλέκτρα: Έρχεται στην ΕΡΤ με λαμπερό καστ!

Ακόμα ένα βιβλίο της Ελένης Καπλάνη θα πάρει σάρκα και οστά και θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη. Η ΕΡΤ έχει από τώρα εξασφαλίσει τα δικαιώματα του υπό έκδοση βιβλίου της συγγραφέως «Ηλέκτρα» και όχι μόνο αυτό, αλλά ήδη κάνει συζητήσεις για το πρωταγωνιστικό καστ.

Τρία από τα ονόματα που συμφώνησαν για να κρατήσουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Ηλέκτρα» και είναι αυτά των Έμιλυ Κολιανδρή, Μιχαήλ Ταμπακάκη και Αφροδίτη Λιάντου.

Το εν λόγω σίριαλ θα βασίζεται στο υπό έκδοση ομώνυμο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη, η οποία έχει γράψει και το «Μαύρο ρόδο», την ιστορία του οποίου είδαμε (με αρκετές αλλαγές βέβαια) στο MEGA. Την παραγωγή θα αναλάβει η JK Productions του Γιάννη Καραγιάννη και αρχικά το εν λόγω πρότζεκτ είχε προταθεί σε τρία κανάλια για να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα.

Τελικά η συμφωνία ήρθε με την κρατική τηλεόραση και προς το παρόν όλα βρίσκονται σε πολύ αρχικό στάδιο, καθώς όπως αναφέραμε, το βιβλίο δεν έχει ακόμα εκδοθεί.

Αυτό που είναι γνωστό και επιβεβαιωμένο είναι πως στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε την Έμιλυ Κολιανδρή που κατάφερε και φέτος να ξεχωρίσει με τον ρόλο της Βικτώριας στο «Κάνε ότι κοιμάσαι», τον Μιχαήλ Ταμπακάκη που ολοκλήρωσε την εμφάνισή του ως Πέτρος στο «Μαύρο ρόδο» και την Αφροδίτη Λιάντου που θα είναι η δεύτερη τηλεοπτική της δουλειά μιας και το ντεμπούτο της το έκανε στη «Γη της ελιάς» στον ρόλο της Μυρτάλης Βρεττάκου, που προκάλεσε ποικίλα σχόλια και αμφιλεγόμενα συναισθήματα.

emily.webp

Ένα ακόμα πρόσωπο που είχε ακουστεί για να συμμετάσχει στη σειρά ήταν και αυτό της Εβελίνας Παπούλια και μάλιστα ότι μαζί με την Αφροδίτη Λιάντου θα έκαναν και στη μικρή οθόνη τη μάνα με την κόρη. Κάτι τέτοιο όμως, φαίνεται να μην είναι εφικτό καθώς η Εβελίνα Παπούλια έχει κλείσει σε άλλη δουλειά. Μια ακόμα πληροφορία που μαθαίνουμε είναι πως η σειρά θα είναι καθημερινή και προορίζεται για τη ζώνη υψηλής τηλεθέασης και συγκεκριμένα στις 20.00 στη θέση δηλαδή του «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Μπορεί να είχατε συνηθίσει στις 20.00 να βλέπατε το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» που ήταν κωμική σειρά, όμω; η «Ηλέκτρα» κάθε άλλο παρά χαρά θα έχει καθώς πρόκειται για δραματικό σενάριο.

Η ιστορία της διαδραματίζεται τη δεκαετία του 70 μέχρι και σήμερα και αφορά μια γυναίκα που ζει υπό το καθεστώς καταπίεσης του συζύγου της μέχρι που αποφασίζει να επαναστατήσει και να πάρει τη ζωή στα χέρια της. Μόνο που ο δρόμος που επέλεξε δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα καθώς θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες των επιλογών της. Βασική ηρωίδα είναι και η συνονόματη εγγονή της, η οποία εξιστορεί τα όσα συνέβησαν και πιάνει το νήμα της ιστορίας στο σήμερα.

Πηγή: tv 24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved