Βάνα Πεφάνη: Η νέα σεζόν στον Όρκο και το spoiler
Media

Βάνα Πεφάνη: Η νέα σεζόν στον Όρκο και το spoiler

Ο ρόλος της στον «Όρκο II» της ΕΡΤ1 ήταν τουλάχιστον... αινιγματικός και άφηνε πολλά ερωτηματικά ανοιχτά. Η Βάνα Πεφάνη υπόσχεται πως στο νέο κύκλο επεισοδίων θα δοθούν όλες οι απαραίτητες απαντήσεις.

Πώς βρεθήκατε στον «Όρκο»;

«Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από την Ανζελίκα Καψαμπέλη, η οποία είναι casting director, συζήτησα για ένα ρόλο που είχε πολύ ενδιαφέρον, μίλησα με τη σεναριογράφο Τίνα Καμπίτση και βρέθηκα στον «Όρκο II» με μεγάλη μου χαρά. Γιατί πραγματικά είναι μια συνεργασία που αγάπησα πολύ και ένας ρόλος που και με παίδεψε, αλλά και με ευχαρίστησε πολύ η γνωριμία μαζί του, δηλαδή η γνωριμία με τη Γαλάτεια»

pefani-(5).jpg

Τι είδους γυναίκα είναι;

«Η Γαλάτεια Παράσχη είναι η διοικήτρια του νοσοκομείου Άγιος Συμεών. Είναι μια γυναίκα που, όπως έχουμε δει στα πρώτα δέκα επεισόδια, προσπαθεί να τηρήσει τους κανόνες, να φροντίσει το νοσοκομείο, να έχει μια καλή σχέση με τους ανθρώπους που δουλεύουν εκεί, αλλά δεν τα καταφέρνει πάντα. Πιστεύω όμως ότι είναι δίκαιη και έχει να μας δείξει πολλά στα επόμενα επεισόδια»

Η ιστορία που ξεσπά με τον Φίλιππο Ραζή και οι κατηγορίες που του αποδίδονται σίγουρα είναι ένα σοκ και για την ίδια...

«Είναι όντως σοκ, αλλά από την αρχή η Γαλάτεια προσπαθούσε να τον αποτρέψει. 'Ηθελε να τον πείσει ότι μόνο κακό μπορεί να κάνει μια τέτοια ιστορία στο νοσοκομείο. Η αλήθειά είναι ότι επιδεικνύει λίγο περισσότερη αυστηρότητα από όσο πρέπει, σχεδόν σαν να μην καταλαβαίνει την κοινωνική διάσταση που έχει όλο αυτό το θέμα, αλλά νομίζω ότι το λόγο για τον οποίο συμπεριφέρεται έτσι θα τον εξηγήσουμε στη συνέχεια. Η Γαλάτεια όμως ξέρει ότι οποιοδήποτε σκάνδαλο ξεσπάσει σε έναν τέτοιο χώρο δεν θα κάνει καλό στο όνομα του νοσοκομείου. Άρα, προσπαθεί να προστατέψει τη δουλειά της, τη θέση της και το ίδρυμα στο οποίο δουλεύει».

1683192271592-265539505-pefani-(6).jpg

Υπάρχει όμως μια ιστορία με εμπόριο οργάνων, την οποία δεν θα μπορούσε να αγνοήσει.

«Ναι, είναι πολύ ισχυρό το θέμα και γι’ αυτά λέω ότι διαφαίνεται η ύπαρξη κάποιου ιδιαίτερου λόγου που την αναγκάζει να κρατά αυτήν τη στάση. Γιατί ως άνθρωπος φυσικά και αντιλαμβάνεται το μέγεθος του προβλήματος - και μιλάμε για ένα θέμα που υπάρχει στα αλήθεια, δεν είναι προϊόν μυθοπλασίας. Η Τίνα Καμπίτση έχει βασιστεί σε αληθινά γεγονότα και έχει πιάσει πολύ καλά διάφορους χαρακτήρες που εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο σε τέτοια σοκαριστικά θέματα, όπως και το πώς μπορεί να αντιδράσουν. Πιστεύω ότι ο κάθε χαρακτήρας σε αυτό το σίριαλ έχει δουλευτεί πάρα πολύ σε σχέση με τη συμπεριφορά που κρατά απέναντι σε ένα τέτοιο θέμα», λέει στο 7 μέρες tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved