Καύσωνας Κλέων: Το ξεκαρδιστικό βίντεο της Finos Film με σκηνές από αγαπημένες ελληνικές ταινίες!
Media

Καύσωνας Κλέων: Το ξεκαρδιστικό βίντεο της Finos Film με σκηνές από αγαπημένες ελληνικές ταινίες!

Καύσωνας Κλέων: Παραμένει ο καύσωνας στην Ελλάδα με την ΕΜΥ να επικαιροποιεί το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων.

Tην Παρασκευή (14-7-2023) οι υψηλές θερμοκρασίες θα κορυφωθούν. Η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας θα φθάσει:

  • στα βόρεια ηπειρωτικά τους 38 με 39 βαθμούς και στην κεντρική Μακεδονία και το εσωτερικό της Ηπείρου τους 40 με 42 βαθμούς Κελσίου
  • στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 40 με 41, στο εσωτερικό της Στερεάς τους 41 με 43 και στο εσωτερικό της Θεσσαλίας τους 43 και πιθανόν τους 44 βαθμούς Κελσίου
  • στη νησιωτική χώρα τους 35 με 36 και στα νησιά του Ιονίου, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 37 με 41 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο (15-7-2023) οι υψηλές θερμοκρασίες θα υποχωρήσουν λίγο και θα αρχίσουμε να νιώθουμε καλύτερα. Κι αυτό θέλησε να κάνει και η Finos Film η οποία μες τον καύσωνα κατάφερε να μας φτιάξει λίγο τη διάθεση ανεβάζοντας ένα άκρως δροσιστικό βίντεο!

kleon.jpg

«Έφτασε και ο καύσωνας «Κλέων» μαζί με θερμές αέριες μάζες από την χρυσή εποχή του ελληνικού σινεμά! 🌞🎬

Βλέπουμε σκηνές από τις ταινίες «Εκείνες που δεν Πρέπει να Αγαπούν», «Ο Βάλτος», «Τα Δύο Πόδια σε ένα Παπούτσι», «Έλα στο Θείο», «Ο Κατεργάρης», «Ο Ξυπόλητος Πρίγκηψ», «Η Ωραία των Αθηνών», «Ο Γόης», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός», «Μια Ζωή την Έχουμε», «Χαρούμενο Ξεκίνημα», «Το Ταξίδι», «Εκείνος και Εκείνη», «Η Αμαρτία της Ομορφιάς» και «Ο Τσαρλατάνος», διαβάσαμε στη λεζάντα.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

https://www.instagram.com/reel/CuoUziDokXG/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved