Media

Ελισάβετ Μουτάφη για το «Προξενιό της Ιουλίας»: Οι νέες πληροφορίες που αποκάλυψε για τη σειρά

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Alpha τώρα» μίλησε η Ελισάβετ Μουτάφη. Μπορεί να μην αποκάλυψε πολλά για την σειρά εποχής του Alpha «Το προξενιό της Ιουλίας» αλλά μας έδωσε μια άλλη σημαντική πληροφορία...

«Το προξενιό της Ιουλίας» είναι η ολοκαίνουρια σειρά που έρχεται τη νέα σεζόν στον Alpha, βασισμένη στο μυθιστόρημα του Γιώργου Πολίτη.

Πρόκειται για μία δραματική σειρά εποχής με τον Νίκο Απειρανθίτη να υπογράφει το σενάριο και τον Νίκο Κρητικό την σκηνοθεσία.

Μπορεί να μην ξέρουμε πολλά για τη νέα σειρά αλλά το τρέιλερ που έχουμε δει να παίζει μας προϊδεάζει για κάτι συναρπαστικό που έρχεται από Σεπτέμβρη.

Η Ελισάβετ Μουτάφη, η οποία βρίσκεται ανάμεσα στο ταλαντούχο καστ των πρωταγωνιστών, ξετύλιξε την πλοκή που επικεντρώνεται στον θεσμό του προξενιού στην Ελλάδα.

«Πρόκειται για μια συγκλονιστική ιστορία ενός ένα κοριτσιού από τον Τύρναβο. Θα είναι σχεδόν κάθε μέρα στους δέκτες σας. Έχει φοβερές ανατροπές, φοβερή ιστορία, μιλάει για τα προξενιά, για τους ανθρώπους τότε, Είναι η ιστορία μίας κοπέλας ουσιαστικά αλλά εγώ δεν μπορώ να προδώσω πολλά αυτή τη στιγμή, θα τα δείτε», είπε μιλώντας στην εκπομπή «Alpha τώρα».

Δείτε παραπάνω το βίντεο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved