Κατσούλης: Η ανάρτησή του λίγες μέρες μετά τη νίκη του στο Survivor All Star & το «ευχαριστώ»
Media

Κατσούλης: Η ανάρτησή του λίγες μέρες μετά τη νίκη του στο Survivor All Star & το «ευχαριστώ»

Το κύμα αγάπης που έχει εισπράξει τις τελευταίες μέρες ο Σάκης Κατσούλης, μεγάλος νικητής του Survivor All Star, είναι τεράστιο και ο ίδιος προφανώς νιώθει πως δεν έχει τον τρόπο για να την ανταποδώσει. 

Γι' αυτό και απόψε (15/7), μόλις τέσσερις μέρες μετά τη νίκη του, ανέβασε μία φωτογραφία του κρατώντας το έπαθλο του Survivor All Star και έγραψε στη λεζάντα της:

«Σας ευχαριστώ απ’ τα βάθη της καρδιάς μου! Τελικός κριτής μας είναι ο κόσμος!! Εσείς.. Χωρίς εσάς ποτέ δεν θα είχα κάνει το όνειρο μου πραγματικότητα. Σας χρωστάω τα πάντα».

katsoulis-aderfi-(5).jpg

Η ευγνωμοσύνη του για τον κόσμο που τον στήριξε για δεύτερη φορά είναι μεγάλη και σε κάθε ευκαιρία ο ίδιος θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι τον στήριξαν και τον ανέδειξαν για δεύτερη φορά νικητή.

Όπως είχε πει ο Σάκης τη μεγάλη βραδιά του τελικού, για να βρίσκεται εκεί, οι τηλεθεατές είδαν ακριβώς εκείνα τα στοιχεία του χαρακτήρα του και της προσωπικότητάς του που είχαν δει και το 2021 όταν αντιμετωπίζοντας τον Ηλία Μπόγδανο τελικά κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο.

Το δεύτερο κύμα αγάπης όμως, προφανώς ήταν ακόμα πιο δυνατό και σαρωτικό καθώς παρά τη στήριξη που είχε ο Νίκος Μπάρτζης από τους δικούς του οπαδούς, δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν σε ψήφους εκείνους του Σάκη Κατσούλη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved