Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη επέστρεψε στο instagram - Η πρώτη ανάρτηση μετά τον τελικό του Survivor
NDP photo agency
Media

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη επέστρεψε στο instagram - Η πρώτη ανάρτηση μετά τον τελικό του Survivor

Στο instagram επέστρεψε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μετά από περίπου 27 εβδομάδες.

Η φιναλίστ του Survivor All Star στέλνει το δικό της μήνυμα μέσα από το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης για την ανεπανάληπτη εμπειρία που έζησε.

Η Μαριαλένα κατάφερε να πάρει ξανά την τρίτη θέση όπως ακριβώς είχε γίνει και στο Survivor 4. Αναμφίβολα υπήρξε μία από τις πιο δυνατές παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ενώ για άλλη μια φορά ήταν η μοναδική γυναίκα που ήταν από την αρχή στο παιχνίδι και έμεινε μέχρι το τέλος.

Η πρώην παίκτρια του Survivor προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση το απόγευμα της Κυριακής 16/7 δημοσιεύοντας φωτογραφίες της από τους αγώνες και ευχαριστώντας τον κόσμο για την στήριξή του.

H Μαριαλένα Ρουμελιώτη έγραψε:

«Άλλο ένα ταξίδι έφτασε στο τέλος του… ένα ταξίδι με πολλές δυσκολίες και εμπόδια και είμαι πολύ περήφανη που τα ξεπέρασα και έφτασα μέχρι το τέλος! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλο αυτό τον κόσμο που ήταν δίπλα μας και δεν έπαψε να μας πιστεύει ούτε λεπτό! 🙏🏽

Υ.Γ. Σημασία στην ζωή δεν έχει πόσες φορές θα πέσεις, σημασία έχει να σηκωθείς πιο δυνατή… αυτό έκανα, αυτό κάνω και αυτό θα κάνω! 🫶🏽»

https://www.instagram.com/p/CuxDvISs17j/

Σάκης για Μαριαλένα: «Η αλήθεια είναι ότι στο παιχνίδι τής έκανα μια πρόβα πρότασης γάμου και...»

O Σάκης Κατσούλης στις πρώτες δηλώσεις του μετά τη νίκη του στο Survivor All Star είπε ερωτώμενος για το τι σημαίνει για εκείνον η Μαριαλένα Ρουμελιώτη:

«Για µένα η Μαριαλένα είναι το άλλο µου μισό, ο άνθρωπός µου, το στήριγμά µου στα εύκολα, αλλά πολύ περισσότερο στα δύσκολα και πόσο µάλλον για δύο χρονιές στο πιο δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης, εκεί όπου η αντιστοιχία των μηνών που περνάμε χωρίς κινητά και επιπλέον ασχολίες θεωρώ ότι είναι πολλαπλάσια της προσωπικής ζωής».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved