Ιλάειρα Ζήση: Κατέρρευσε on air μιλώντας για την αποβολή της – Η συγγνώμη της Πιερίδη
Media

Ιλάειρα Ζήση: Κατέρρευσε on air μιλώντας για την αποβολή της – Η συγγνώμη της Πιερίδη

 Η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ήταν στην εκπομπή, Καλοκαίρι yes και μεταξύ άλλων μίλησε η Ιλάειρα για την αποβολή που είχε.

«Δείχνουμε και μοιραζόμαστε με τον κόσμο αυτά που θέλουμε, αυτά που συμβαίνουν σε όλα τα σπίτια. Είναι ωραίο να μιλάμε για πράγματα που συμβαίνουν παντού αλλά δε θέλουμε να ακουστούν. Αυτό με το μωρό νομίζω έχει συμβεί στις περισσότερες γυναίκες, απλά αισθάνονται μόνες, ενώ δε θα έπρεπε» είπε αρχικά η Ιλάειρα Ζήση.

ilaeira-zisi-(2).jpg

Και συνέχισε μετά από ερώτηση της Μαριάντας Πιερίδη: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Δεν είναι κάτι που πρέπει να νιώθεις ότι φταις. Δε φταίει το ζευγάρι. Είναι κάτι που έρχεται από τον Θεό…» και λύγισε.

ILAEIRA-ZISI1.webp

Τότε η Μαριάντα Πιερίδη της ζήτησε συγγνώμη που αναφέρθηκε στην αποτυχημένη κύησή της και η Ιλάειρα συγκινημένη είπε στον αέρα της εκπομπής, Καλοκαίρι #Yes:«Δε με πειράζει που με ρώτησες γι’ αυτό. Δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε. Έχουμε τοποθετηθεί δημόσια. Δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε ή να μας κρατάει πίσω. Τα αρνητικά σχόλια δε μας αγγίζουν. Όταν ξέρεις μέσα σου ποιος είσαι και τι αξίζεις, δε σε ενδιαφέρει τι θα πει ο άλλος».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved