Στα σύρματα: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της σειράς της ΕΡΤ - Εσύ το είδες;
Media

Στα σύρματα: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της σειράς της ΕΡΤ - Εσύ το είδες;

Στα Σύρματα: Σπαρταριστές καταστάσεις, ξεκαρδιστικές ατάκες και ιστορίες που διαδραματίζονται μέσα και έξω από τις φυλακές γίνονται ένα στη νέα σειρά που θα δούμε από τον Σεπτέμβριο στην ΕΡΤ1

Η ανατρεπτική ιστορία του «Στα σύρματα» ακολουθεί το ταξίδι του Σπύρου Καταραχιά (Θανάσης Τσαλταμπάσης) ο οποίος ύστερα από μια οικονομική απάτη καταδικάζεται σε πέντε χρόνια φυλάκισης και οδηγείται σε σωφρονιστικό ίδρυμα. Μέσα στη φυλακή γνωρίζει τον Ιούλιο Ράλλη (Ιβάν Σβιτάιλο), ένα βαρυποινίτη με σκοτεινό παρελθόν, και μεταξύ τους αναπτύσσεται μια... ιδιάζουσα σχέση.

Ο Σπύρος, ιδιαίτερα καλλιεργημένος, μαθαίνει στον Ιούλιο τις τέχνες, από τους κλασικούς συγγραφείς μέχρι θέατρο και ποίηση, ενώ ο Ιούλιος αναλαμβάνει την προστασία του Σπύρου και τον μυεί στα μυστικά του δικού του «επαγγέλματος». Στο μεταξύ, η Άννα Ρούσου (Βίκυ Παπαδοπούλου), μια μυστηριώδης κοινωνική λειτουργός, εμφανίζεται για να ταράξει και άλλο τα ήδη ταραγμένα νερά των φυλακών, εγκαινιάζοντας ένα πρόγραμμα εκτόνωσης θυμού που ονομάζεται «Στα σύρματα» και αναφέρεται στα σύρματα των τηλεφώνων.

Έτσι, ζητά από το διευθυντή να τής παραχωρήσει κάποιους κρατούμενους, ώστε να τους εκπαιδεύσει και να τους μετατρέψει σε καταδεκτικούς τηλεφωνητές, στους οποίους ο έξω κόσμος θα βγάζει τα εσώψυχά του και θα ξεσπά το συσσωρευμένο θυμό του.

syrmata2.png

Φίλοι και εχθροί, από τον εκκεντρικό διευθυντή των φυλακών Φωκίωνα Πάρλα (Πάνος Σταθακόπουλος) και τον αρχιφύλακα Ζιζί (Αλέξανδρος Ζουριδάκης) μέχρι τις φατρίες των Ρεμπετών, των Ρώσων, αλλά και τον κρατούμενο καθηγητή Καλών Τεχνών (Λάκης Γαβαλάς), γίνονται σιγά σιγά κομμάτια ενός δύσκολου και ιδιαίτερου παζλ. Και παράλληλα, όλα όσα συμβαίνουν εκτός φυλακής, με τον πνευματικό του Ιουλίου, πατέρα Νικόλαο (Τάσος Παλαντζίδης), το χασάπη πατέρα του Σπύρου, τον Στέλιο (Βασίλης Χαλακατεβάκης), το μεγαλοεπιχειρημστία και διαπλεκόμενο Κίμωνα Βασιλείου (Γιώργος Χρανιώτης) και τη σύντροφό του, Βανέσα Ιωάννου (Ντορέττα Παπαδημητρίου), συνθέτουν ένα αστείο γαϊτανάκι γύρω από το οποίο μπερδεύονται οι ήρωες της ιστορίας μας.

Έρωτες, ξεκαρδιστικές ποινές, αγγαρείες, ένα κοινωνικό πείραμα στις τηλεφωνικές γραμμές και μια μεγάλη απόδραση που είναι στα σκαριά μπλέκουν σε αυτή την άκρως ανατρεπτική κωμωδία, που έρχεται σε σενάριο Νίκου Δημάκη και Χάρη Μαζαράκη, ο οποίος υπογράφει και τη σκηνοθεσία.

Δες το πρώτο teaser της σειράς εδώ:

https://www.instagram.com/reel/Cu4atp6INMe/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved