«Ηλέκτρα: Ονόματα από το Μαύρο Ρόδο στη νέα σειρά της ΕΡΤ
Media

«Ηλέκτρα: Ονόματα από το Μαύρο Ρόδο στη νέα σειρά της ΕΡΤ

Η ΕΡΤ συνεχίζει να επενδύει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στη μυθοπλασία με τη νέα σειρά «Ηλέκτρα».

Μία από τις νέες σειρές που θα απολαύσουμε στη δημόσια τηλεόραση την επόμενη σεζόν είναι η «Ηλέκτρα».

Πρόκειται για ένα καθημερινό σίριαλ, το οποίο υπολογίζεται να προβληθεί στη θέση του «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

katerina-didaskalou-mauro-forema-tirantes.jpg

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε δημοφιλή πρόσωπα της υποκριτικής τέχνης όπως η Έμιλυ Κολιανδρή, η Κατερίνα Διδασκάλου, η Νεφέλη Κουρά, ο Θανάσης Πατριαρχέας, ο Αποστολής Τότσικας, η Λουκία Παπαδάκη, ο Τάσος Γιαννόπουλος, η Ευαγγελία Μουμούρη, η Δανάη Λουκάκη και ο Δρόσος Σκώτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα σειρά εποχής, που βασίζεται στο ομώνυμο -υπό έκδοση- μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη, η οποία έχει γράψει και το ‘Μαύρο Ρόδο’.

Η σειρά είναι κοινωνική και παρουσιάζει την ιστορία μιας γυναίκας που ζει καταπιεσμένη τη δεκαετία του 1970. Η παραγωγή είναι της JK Productions και η προβολή θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

patriarxes.jpg

Ο Θανάσης Πατριαρχέας που ανήκει στο καστ της σειράς, δημοσίευσε φωτογραφίες από την πρώτη ανάγνωση σεναρίου που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με τους συμπρωταγωνιστές του.

«ΗΛΕΚΤΡΑ. Η νέα φιλόδοξη σειρά της ΕΡΤ. Απ το Σεπτέμβρη στην Ερτ1. Ξεκινήσαμε και επίσημα! μείνετε συντονισμένοι!», έγραψε ο ηθοποιός στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

hlektra.webp

Πηγή: MyTv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved