Προδότες: Πήραν το πράσινο φως για δεύτερο κύκλο
Media

Προδότες: Πήραν το πράσινο φως για δεύτερο κύκλο

Προδότες: Συνεχίζεται και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν το επιτυχημένο ριάλιτι στρατηγικής του ANT1 μετά την επιτυχία που γνώρισε. Στη θέση του παρουσιαστή και πάλι ο αγαπημένος ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Με θετικό πρόσημο ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του πρώτου παιχνιδιού στρατηγικής και μυστηρίου που προβλήθηκε τηλεοπτικά.

Ο λόγος, φυσικά, για τους «Προδότες», που μετέδωσε μέσα στο καλοκαίρι ο ΑΝΤ1 με οικοδεσπότη τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

OI-PRODOTES-O-MEGALOS-TELIKOS-(1).jpg

Πριν από λίγες ημέρες, προβλήθηκε ο μεγάλος τελικός όπου είδαμε έναν στρατολογημένο Προδότη και πρώην Πιστό να κερδίζει σχεδόν 79.100 ευρώ.

Μετά την επιτυχία του πρώτου κύκλου, ο ΑΝΤΙ αποφάσισε να συνεχίσει το παιχνίδι και μάλιστα ανακοίνωσε ότι αυτό το διάστημα αναζητούνται νέα πρόσωπα για να πάρουν μέρος. «Οι “Προδότες", το δημοφιλέστερο παιχνίδι στρατηγικής και μυστηρίου, επιστρέφει και ξεκινά την αναζήτηση Πιστών και Προδοτών για τον 2ο κύκλο.

OI-PRODOTES-O-MEGALOS-TELIKOS-(10).jpg

Μπορείς να αναγνωρίζεις το ψέμα; Μπορείς να ξεγελάσεις τον διπλανό σου; Είσαι ικανός να επικρατήσεις στο παιχνίδι της εξαπάτησης; Τότε... δήλωσε συμμετοχή και ετοιμάσου να μπεις στον συναρπαστικό κόσμο των “Προδοτών", για να διεκδικήσεις μέχρι και 100.000 ευρώ», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του σταθμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης παραμένει στην παρουσίαση του παιχνιδιού στρατηγικής του ΑΝΤΙ.

prodotes.jpg

O Kωνσταντίνος Μαρκουλάκης πρωταγωνιστεί και στη δραματική σειρά του Alpha «Ο γιατρός», που αναμένεται να βγει στον αέρα τον Οκτώβριο.

Ο Κ. Μαρκουλάκης συμμετέχει και ως καλεσμένος σε ένα από τα επεισόδια του «Secret song», που παρουσιάζει η Ν. Γερμανού στον Alpha και προορίζεται για την prime time του Σαββάτου.

Πηγή: MyTV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved