Οι 6+1 κωμικές σειρές της νέας τηλεοπτικής σεζόν
Media

Οι 6+1 κωμικές σειρές της νέας τηλεοπτικής σεζόν

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί, τη σεζόν 2023-2024, σκοπεύουν να επενδύσουν για άλλη μία φορά στη μυθοπλασία με πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες σειρές, που καλύπτουν όλα τα γούστα. Όσοι αγαπούν τις κωμωδίες τη νέα χρονιά πρόκειται να απολαύσουν τρεις γνώριμες και αγαπημένες, καθώς και τέσσερις ολοκαίνουριες.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Η σειρά-σταθμός του ALPHA, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», επιστρέφει για 11 η σεζόν στους δέκτες μας το φθινόπωρο άκρως ανανεωμένη. Μετά τις τέσσερις αποχωρήσεις από το καστ (Ελένη Κοκκίδου, Κλέλια Ρένεση, Σπύρος Χατζηαγγελάκης και Μαρία Χάνου), νέα πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνισή τους στον επόμενο κύκλο, για να αναστατώσουν τους ήρωες και να χαρίσουν στο τηλεοπτικό κοινό αμέτρητες στιγμές γέλιου. Δύο από αυτά είναι η Εριέττα Μανούρη και ο Στάθης Κόικας, που, όπως σας ενημερώσαμε, θα ενσαρκώσουν το νεαρό ζευγάρι του σίριαλ. Παράλληλα, η Μαρία Κατσανδρή θα υποδυθεί μία νέα γυναίκα που μπαίνει στη ζωή του Μηνά. Όσον αφορά τον Ηλία τώρα, μετά τον χωρισμό του με την Καίτη, θα επιστρέφει στο σπίτι της μητέρας του, της Ελπινίκης (Ελένη Γερασιμίδου), ενώ αυτή την περίοδο η παραγωγή αναζητά την ηθοποιό που θα εισβάλει στην καθημερινότητα του ήρωα.

mourmoura-(6).jpg

IQ 160

Η κωμική σειρά του STAR με πρωταγωνιστές τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρά κέρδισε το στοίχημα και την προτίμηση των τηλεθεατών και έτσι θα υπάρξει και συνέχεια. To «IQ 160», σε παραγωγή Barking Well Media, που βασίζεται σε γαλλικό σίριαλ, θα προβληθεί και τη νέα σεζόν με την ίδια επιτυχημένη σύνθεση. Το σενάριο υπογράφει η Βίκυ Αλεξοπούλου και τη σκηνοθεσία ο Πιέρρος Ανδρακάκος. Το σίριαλ παρουσιάζει τις περιπέτειες της συμβούλου της Αστυνομίας, Πηνελόπης Μουρίκη, που έχει IQ 160 και παίζει σημαντικό ρόλο στην εξιχνίαση δύσκολων υποθέσεων. Μάλιστα, στον νέο κύκλο θα γνωρίσουμε καλύτερα τον πατέρα της κεντρικής ηρωίδας, τον Μενέλαο Μουρίκη, που τον είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου και τον υποδύεται ο Άλκης Παναγιωτίδης.

IQ-160-(1).jpg

Φόνοι στο καμπαναριό

Μία μίνι σειρά, αλλιώτικη από τις άλλες, πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα σεζόν ο ALPHA. Ο λόγος για τη μαύρη κωμωδία με τίτλο «Φόνοι στο καμπαναριό», σε σκηνοθεσία του Αντώνη Αγγελόπουλου. Το σίριαλ θα προβληθεί στο πρώτο μισό της σεζόν και έχει προγραμματιστεί να έχει περίπου 12 επεισόδια. Στο επίκεντρο της ιστορίας είναι η ζωή σε ένα μοναστήρι, όπου πέντε μοναχές θεωρούνται ύποπτες για φόνο. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Ρένια Λουιζίδου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Μένη Κωνσταντινίδου, Άννη Θεοχάρη, Λυδία Τζανουδάκη, Γιωργής Τσουρής και ο Βαγγέλης Δαούσης, ενώ η παραγωγή είναι της Filmiki Productions.

Τρίτος όροφος

Μία ενδιαφέρουσα πρόταση κάνει τη νέα σεζόν η δημόσια τηλεόραση, προβάλλοντας καθημερινά μία νέα κωμική σειρά διάρκειας μόλις 15 λεπτών. O «Τρίτος όροφος» έρχεται σε σενάριο και σκηνοθεσία του Βασίλη Νεμέα, με πρωταγωνιστές τον Αντώνη Καφετζόπουλο και τη Λυδία Φωτοπούλου. Οι δύο ηθοποιοί υποδύονται ένα ζευγάρι συνταξιούχων που ζεί στον τρίτο όροφο μιας πολυκατοικίας. Μέσα από ξεκαρδιστικές συζητήσεις, ο 70χρονος Γιάννης, διαχειριστής της πολυκατοικίας, και η 67χρονη Υβόννη μάς δείχνουν πώς κυλάει η καθημερινότητά τους. Τα παιδιά τους υποδύονται οι ηθοποιοί Χάρης Χιώτης και Ειρήνη Αγγελοπούλου, ενώ το καστ συμπληρώνουν η Χριστιάνα Δρόσου και οι μικροί Θανάσης και Αρετή Μαυρογιάνη.

Στα σύρματα

Μία χιουμοριστική σειρά με κεντρικούς ήρωες δύο φυλακισμένους έρχεται στην EPT 1 την επόμενη χρονιά. Ο τίτλος της είναι «Στα σύρματα», σε σενάριο Χάρη Μαζαράκη και Νίκου Δημάκη και σε σκηνοθεσία του πρώτου, με πρωταγωνιστές τον Θανάση Τσαλταμπάση και τον Ιβάν Σβιτάιλο. Οι δύο ηθοποιοί υποδύονται τον Σπύρο Καταραχιά και τον Ιούλιο Ράλλη, αντίστοιχα, που γνωρίζονται στη φυλακή και μεταξύ τους δημιουργείται μια ιδιάζουσα σχέση. Στο πρωταγωνιστικό καστ βρίσκονται ακόμα η Βίκυ Παπαδοπούλου, η Ντορέττα Παπαδήμητρίου, ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Πάνος Σταθακόπουλος, ο Τάσος Παλαντζίδης, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης και άλλοι ταλαντούχοι ηθοποιοί.

Ορκιστείτε, παρακαλώ

Μία κωμική σειρά από το παρελθόν πρόκειται να αναβιώσει τη νέα χρονιά στον ΣΚΑΙ με την υπογραφή του μετρ της κωμωδίας, Μάρκου Σεφερλή. 0 δημιουργός, σκηνοθέτης, ηθοποιός και ηαρουσιαστής ετοιμάζεται να επαναφέρει τη θρυλική σειρά «Ορκιστείτε, παρακαλώ», που είχε προβληθεί τη δεκαετία του 1980 στην ΕΡΤ 2 με τον Γιάννη Μιχαλόπουλο και την Ελένη Φιλίνη. Μάλιστα, στη νέα εκδοχή θα δούμε ξανά την τελευταία, όχι σε έναν συγκεκριμένο αλλά σε διάφορους ρόλους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σίριαλ έχει ως κεντρικό θέμα τις υποθέσεις που εκδικάζονται στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

1675211399262-341071824-markos-seferlis.jpg

Τα νούμερα

Σε στάδιο συζητήσεων βρίσκονται αυτό το διάστημα οι συντελεστές της μουσικής κωμωδίας του Φοίβου Δεληβοριά «Τα νούμερα» με τους ιθύνοντες της δημόσιας τηλεόρασης προκειμένου να αποφασιστεί αν θα πάρει τελικά το «πράσινο φως» και για δεύτερο κύκλο, καθώς αυτή είναι η πρόθεση και των δύο πλευρών. Η σειρά βασίζεται σε μια πρωτότυπη ιδέα του Φοίβου Δεληβοριά και του Σπύρου Κρίμπαλη και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γρηγόρης Καραντινάκης. Η υπόθεση παρουσιάζει την ιστορία ενός τραγουδοποιού και του αλλοπρόσαλλου θιάσου του, που προσπάθησαν να αναβιώσουν στη σύγχρονη Αθήνα τη «Μάντρα» του Αττίκ. Στον πρώτο κύκλο, στο πλευρό του Φοίβου Δεληβοριά, απολαύσαμε τους Σπύρο Γραμμένο Ζερόμ Καλουτά, Βάσω Καβαλιεράτου, Μιχάλη Σαράντη, Θανάση Δόβρη, Θανάση Αλευρά, Ελένη Ουζουνίδου, Χάρη Χιώτη, Άννη Θεοχάρη, Άλκηστη Ζιρώ, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη και τον Γιάννη Σαρακατσάνη.

1680174475304-337637529-ta-noumera-(5).jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved