Μουρμούρα: Ο άνθρωπος-κλειδί που θα βοηθήσει τον Μηνά να ξεπεράσει τον θάνατο της Βουλίτσας!
Media

Μουρμούρα: Ο άνθρωπος-κλειδί που θα βοηθήσει τον Μηνά να ξεπεράσει τον θάνατο της Βουλίτσας!

Το τέλος της 10ης σεζόν της αγαπημένης κωμικής σειράς Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα ήταν γλυκόπικρο αφού παρακολουθήσαμε τη Βουλίτσα, κατά κόσμον Ελένη Κοκκίδου, να πεθαίνει. 

Ήταν άλλωστε επιθυμία της ηθοποιού να αποχωρήσει από το καστ και οι σεναριογράφοι βρήκαν αυτό το τρικ για να αποχαιρετήσει η Βουλίτσα τους τηλεθεατές.

Όπως μαθαίνουμε όμως, ένας άλλος ρόλος ετοιμάζεται για να βρίσκεται κοντά στον Μηνά, κατά κόσμον Αντώνη Αντωνίου, σύζυγο της Βουλίτσας που είναι ακόμα απαρηγόρητος από τον χαμό της. Ο λόγος για τον Κώστα Φραγκολιά που είχε κάνει και στο παρελθόν guest στη συγκεκριμένη σειρά και η συνεργασία αυτή είχε στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Ο ίδιος μιλάει για τη νέα «εισβολή» του στη σειρά που τον κάνει πολύ χαρούμενο...

Με πολλές ανατροπές, αφίξεις και αποχωρήσεις έρχεται για 11η σεζόν η θρυλική «Μουρμούρα» κι εσείς ως τρελός ποιητής τα βρίσκετε με τον Μηνά;

Ο ποιητής που υποδύομαι έχει και ποδοσφαιρικές ανησυχίες. Με τον κύριο Μηνά, λοιπόν, έχουν κοινό σημείο ενδιαφέροντος.

Ειδικά τώρα που είναι χήρος και νιώθει μοναξιά;

Θα τον κάνω να ξεχαστεί. Δεν ξέρω μήπως τον στενοχωρώ κιόλας, γιατί τα ποδοσφαιρικά μας ενδιαφέροντα είναι διαφορετικά στις ομάδες!

Θα τη βρείτε τη χρυσή τομή…

Φαντάζομαι πως ναι.

Ενδέκατη τηλεοπτική σεζόν και η ευχή σας;

Προφανώς, να τα χιλιάσει, όχι απλώς να τα εκατοστήσει. Έχει μια δυναμική, φανατικό κοινό και μεγαλώνουμε όλοι μαζί της.

Πηγή: 7 Mέρες TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved