Λιλή Πυράκη για τις φωτιές στη Ρόδο: «Η ψυχή μας είναι μαύρη. Ο κόσμος είναι πολύ μουδιασμένος»
Media

Λιλή Πυράκη για τις φωτιές στη Ρόδο: «Η ψυχή μας είναι μαύρη. Ο κόσμος είναι πολύ μουδιασμένος»

Καλοκαίρι #Yes: Σε ζωντανή σύνδεση από τη Ρόδο, η Λιλή Πυράκη μίλησε σήμερα (25/7), στην εκπομπή του Open για τις φωτιές που έχουν ρημάξει το νησί.

Η ίδια είναι από τη Ρόδο και ο πόνος είναι τεράστιος βλέποντας το νησί της να φλέγεται. Η δημοσιογράφος περιγράφει τα όσα βιώνει αυτές τις μέρες στον τόπο της.

«Η Ρόδος για 8η μέρα δίνει τεράστια μάχη. Εγώ είμαι Ροδίτισσα, έχω μεγαλώσει εδώ, έχω γεννηθεί εδώ, η οικογένεια, οι γονείς μου είναι εδώ και για εμένα δεν είναι ακόμα δυστυχώς μία πυρκαγιά, αλλά είναι ο τόπος μου, ο οποίος έχει πληγεί πάρα πολύ.

Φέτος λέγαμε τι ωραία που έχει γίνει πράσινο το νησί μας. Δεν έχω λόγια να περιγράψω τις στιγμές που έχουμε ζήσει από όταν συνέβη. Τις πρώτες μέρες ακούγαμε ότι η φωτιά είναι εντάξει, ότι οι αναζωπυρώσεις είναι μικρές, ότι όλα είναι υπό έλεγχο και ξαφνικά το Σάββατο έγινε όλο αυτό», είπε αρχικά η Λιλή Πυράκη και συνέχισε:

lilipiraki_358007707_817598980038661_6641203979298005025_n.jpg

«Το έχετε πει κι εσείς αλλά θέλω να το πω και εγώ. Η εθελοντική δράση είναι τόσο αξιέπαινη, το γεγονός ότι σαν μια γροθιά βοήθησαν, άνοιξαν σχολεία, άνοιξαν γήπεδα, γυμναστήρια, τα σπίτια τους. Όλος ο κόσμος με ό,τι είχε, έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε.

Όλος ο κόσμος είναι πολύ μουδιασμένος, προσπαθούν όλοι να βοηθήσουν. Κάθε μέρα πάνε κι έρχονται 20χρονοι και 30χρονοι στους πυροσβέστες, για να τους πάνε γεύματα, είναι συγκινητικό. Η ψυχή μας είναι μαύρη. Θα παλέψουμε την επόμενη μέρα. Οι κάτοικοι του νησιού έφτιαξαν τοίχο στη φωτιά, είναι φοβερές εικόνες, εγώ συγκινούμαι», τόνισε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved