Όλες οι σειρές των καναλιών και πότε κάνουν πρεμιέρα!
Media

Όλες οι σειρές των καναλιών και πότε κάνουν πρεμιέρα!

Την ερχόμενη σεζόν η μυθοπλασία θα έχει για ακόμα μία τηλεοπτική χρονιά την τιμητική της με τα κανάλια να ρίχνονται με μανία στην... αρένα της τηλεθέασης, ευελπιστώντας πως θα κατακτήσουν τις καρδιές των τηλεθεατών. 

Ας δούμε όμως ένα προς ένα τα προγράμματα των καναλιών σε ό,τι αφορά τις σειρές που ετοιμάζουν και ελπίζουν πως θα είναι τα δυνατά τους χαρτιά για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

ALPHA

Ο Alpha είναι από τα κανάλια που έχουν μεγάλη πίστη στη μυθοπλασία και κάθε χρόνο επενδύει με δυναμισμό σε αυτήν. Απόφαση που δικαίωσε το κανάλι την προηγούμενη χρονιά αφού με τον Σασμό και τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» κατάφερε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Πάμε να δούμε μία προς μία τις σειρές του Alpha και πότε κάνουν πρεμιέρα:

Σασμός

Ο Σασμός θα γράψει την τρίτη και τελευταία σεζόν του επίλογο στην πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία που διαδραματίζεται στην Κρήτη και είναι ομολογουμένως ένα από τα δυνατά χαρτιά του Alpha. Όπως μαθαίνουμε, ο Σασμός θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη του ερχόμενου Σεπτέμβρη, οπότε και ξεκινά επίσημα το συνολικό πρόγραμμα του σταθμού.

Το Προξενιό της Ιουλίας

Κατά τον Οκτώβρη κάνει πρεμιέρα και μία ολοκαίνουργια σειρά του Alpha, Το προξενιό της Ιουλίας βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Γιώργου Πολίτη. Η σειρά θα είναι καθημερινή και ήδη παρακολουθούμε το τρέιλερ της σειράς σχεδόν σε κάθε διαφημιστικό διάλειμμα του Alpha ο οποίος ακολουθεί την ίδια συνταγή για την προώθηση των σειρών του: Θυμίζει συχνά στους τηλεθεατές ότι πρόκειται για κάτι πολύ ενδιαφέρον που θα πρέπει να δουν όταν αυτό θα κάνει πρεμιέρα. Ακριβώς, δηλαδή, όπως είχαν κάνει με τον Σασμό πριν από περίπου τρία χρόνια.

proxenio-tis-ioulias.jpg

Στο επίκεντρο συναντάμε τη γυναίκα που η μοίρα της ορίζεται από άλλους, χωρίς η ίδια να φαίνεται ότι έχει λόγο στη ζωή της. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Νίκος Κρητικός, το σενάριο ο Νίκος Απειρανθίτης, ενώ τους χαρακτήρες ενσαρκώνει ένα εξαιρετικό καστ πρωταγωνιστών.

Ο Παράδεισος των Κυριών

Τη δεύτερη σεζόν του θα διανύσει ένα άλλο επιτυχημένο σίριαλ του Alpha, Ο Παράδεισος των Κυριών που θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο. Το καστ θα ανανεωθεί με μικρές προσθήκες όπως αυτή του Δημήτρη Γκοτσόπουλος ο οποίος θα υποδυθεί τον Σίμο, ανιψιό της Όλγας και γιο της αδελφής της Δωροθέας. Την τελευταία θα υποδυθεί η Ειρήνη Δράκου.

https://www.instagram.com/reel/CupO9gbIBCI/

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Τον εντέκατο κύκλο της θα ξεκινήσει η αγαπημένη κωμική σειρά του καναλιού που φέτος θα έχει πάρα πολλές αλλαγές. Η Βουλίτσα, κατά κόσμον Ελένη Κοκκίδου, δεν θα είναι πλέον στο καστ, όπως και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και η Κλέλια Ρένεση, όμως οι συντελεστές της Μουρμούρας θα βάλουν τα δυνατά τους ώστε να μη χάσει το φανατικό κοινό της. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές όλες οι αλλαγές που θα γίνουν για να βγει στον αέρα ξανά η αγαπημένη σειρά όμως το σίγουρο είναι πως οι συντελεστές της δεν θα μας απογοητεύσουν.

Ο Γιατρός

Άλλο ένα new entry του Alpha για τη νέα σεζόν είναι η σειρά «Ο γιατρός» με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Πρόκειται για τη διασκευή του σίριαλ «Nelle tue Mani» που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ο Μαρκουλάκης ο οποίος πλέον κάνει δυναμική επιστροφή και ως ηθοποιός στην τηλεόραση -προηγήθηκε η παρουσίαση του παιχνιδιού μυστηρίου Οι προδότες- υποδύεται τον διευθυντή παθολογικής κλινικής σε γνωστό νοσοκομείο που θα χάσει 12 χρόνια μνήμης από όσα έζησε. Η σειρά θα ολοκληρωθεί σε 30 επεισόδια.

https://www.instagram.com/reel/CuU1ayEogWL/

Φόνοι στο καμπαναριό

Τον ερχόμενο Οκτώβρη θα δούμε άλλη μία ξεκαρδιστική κωμωδία σε σειρά, την οποία υπογράφει ο Αντώνης Αγγελόπουλος.

ΑΝΤ1

Η μάγισσα

Πρόκειται για το... βαρύ πυροβολικό του καναλιού του Αμαρουσίου στο οποίο έχει επενδύσει πολλά. Το συγγραφικό δίδυμο Τσαμπάνη – Καλκόβαλη από τις Άγριες Μέλισσες, αναλαμβάνει ξανά δράση μεταφέροντας το τηλεοπτικό κοινό στις αρχές του 19ου αιώνα, λίγο πριν τη μεγάλη εξέγερση.

https://www.instagram.com/reel/CttQCWgo9J8/

Η παραγωγή είναι πανάκριβη και πολύ καλά δουλεμένη και θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη του ερχόμενου Σεπτεμβρίου όπως έχει ανακοινωθεί ήδη από το κανάλι.

Παγιδευμένοι

Στα τέλη του ερχόμενου Σεπτεμβρίου έρχεται και ο δεύτερος κύκλος των Παγιδευμένων. Μίας σειράς που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και τα νέα επεισόδια αναμένεται να είναι ακόμα πιο καθηλωτικά.

362891113_17905739333801209_8295046246343874171_n.jpg

Στο καστ γίνονται προσθήκες, ανάμεσά τους και αυτή του Τάσου Χαλκιά όμως παραμένουν και όλοι οι αγαπημένοι ηθοποιοί της σειράς που αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας με τις ιστορίες τους.

Ο πρώτος από εμάς

«O Πρώτος από εμάς», μια νέα σύγχρονη σειρά γεμάτη συναίσθημα και τρυφερότητα, έρχεται τον Σεπτέμβριο στον AΝΤ1 για να μας κάνει να αναρωτηθούμε για τη ζωή, τα όνειρα, την πορεία και τις επιλογές 6 αγαπημένων φίλων.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Έξι φίλοι με διαφορετικές ανάγκες, καθημερινότητα, όνειρα και αγωνίες θα έρθουν αντιμέτωποι με κάτι αναπάντεχο. Κατά τη διάρκεια μιας εξόδου τους ο ένας από αυτούς, ο Άλκης, καταρρέει. Η ιατρική γνωμάτευση θα τον οδηγήσει σε έναν δύσκολο δρόμο, συνειδητοποιώντας ότι τα πάντα στη ζωή μπορούν να ανατραπούν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Δίπλα του, όμως, σε αυτή την ανηφόρα θα έχει τους φίλους του. Όλοι μαζί μια αγκαλιά, όπως στα εύκολα έτσι και στα δύσκολα. Η ιατρική περιπέτεια του κολλητού τους θα κάνει όλα τα μέλη της παρέας να επαναπροσδιορίσουν τους εαυτούς τους, τα θέλω και τις ανάγκες τους. Θα δουν τη ζωή από μια νέα οπτική, θα συνειδητοποιήσουν ότι αξίζει να ζουν όπως αυτοί θέλουν και όχι όπως πρέπει και οι ζωές τους θα αλλάξουν για πάντα προς το καλύτερο. Αποκαλύψεις, συγκρούσεις, απρόσμενοι έρωτες και η δύναμη της πραγματικής φιλίας κόντρα σε όλες τις προβλέψεις.

Ένα ταξίδι στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής, γιατί η ζωή δεν ξεκινά μόνο μία φορά!

O-PRWTOS-APO-EMAS.png

Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος

Διασκευή σεναρίου: Νίκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Τελτζίδης

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Μάριος Αθανασίου, Λένα Δροσάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Αθηνά Οικονομάκου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Μαζί τους: Γιάννης Δρακόπουλος, Αντώνης Γιαννακός, Εύα Κοτανίδη, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Νατάσα Κοτσοβού, Λάζαρος Βασιλείου, Ηρώ Πεκτέση, Ιωάννα Πιατά, Σεμέλη Μητροπούλου κ.ά.

Στον ρόλο του ΄Εβαν ο Κώστας Φαλελάκης

Στον ρόλο του Στέφανου ο Γιάννης Βούρος

Μετά τη φωτιά

Τέλος, ο ΑΝΤ1 δίνει χώρο στο πρόγραμμά του και για ακόμα μία πολλά υποσχόμενη παραγωγή, τη σειρά «Μετά τη φωτιά» που ουσιαστικά αποτελεί τη μεταφορά της γαλλικής σειράς «Le Bazar de la Charité», μιας σειράς εποχής, η οποία στο ελληνικό format της έρχεται στο σήμερα με πολύ γνωστά ονόματα στους κεντρικούς ρόλους.

Η ιστορία

Ένα φιλανθρωπικό γκαλά μετατρέπεται σε εφιάλτη! Μια μεγάλη πυρκαγιά ξεσπάει: Ατύχημα ή εμπρησμός; Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο όταν οι φλόγες καταλαγιάσουν… Τρεις γυναίκες, χωρίς να γνωρίζουν ότι το βράδυ αυτό οι μοίρες τους θα ενωθούν και οι ζωές τους θα αλλάξουν για πάντα, θα αφήσουν τις ζωές και το παρελθόν τους στις στάχτες αυτής της μοιραίας πυρκαγιάς… Όλα θα χαθούν στις φλόγες… Όνειρα, σχέδια, ελπίδες… Πώς θα κατορθώσουν να ξαναγεννηθούν μέσα από τις στάχτες τους και να βρουν τη ζωή που τους αξίζει; Κάποιες φορές, ο μόνος τρόπος για να φτιάξεις μια καινούργια ζωή, είναι να κάψεις την προηγούμενη…

H σειρά βασίζεται στο «Le Bazar de la Charité» των CatherineRamberg και Karine Spreuzkouski, σε σκηνοθεσία AlexandreLaurent, μια παραγωγή της Iris Bucher για την Quad Television, σε συμπαραγωγή με το TF1 και σε συνεργασία με το Netflix.

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Δημήτρης Αποστολόπουλος, Λευτέρης Ελευθερίου, Άλκηστις Ζιρώ, Γιάννης Καράμπαμπας, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Ελπίδα Νικολάου, Ζωή Ρηγοπούλου, Χάρης Σώζος, Nathan Thomas, Αινείας Τσαμάτηςκ.ά.

Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης

Διασκευή σεναρίου: Ρένα Ρίγγα

Εκτέλεση παραγωγής: Tanweer Productions

MEGA

Η Γη της Ελιάς

Τρίτη σεζόν και για τη Γη της Ελιάς που θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη του ερχόμενου Σεπτέμβρη για να ξεδιπλωθούν όλες οι ιστορίες των ηρώων της σειράς. Οι δημιουργοί του Βάνα Δημητρίου και Ανδρέας Γεωργίου αλλά και ο Κούλλης Νικολάου υπόσχονεται ακόμα περισσότερες ανατροπές αλλά και σασπένς μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο της καθημερινής σειράς.

Το Ναυάγιο

Ο συγγραφέας του Σασμού, Σπύρος Πετρουλάκης αλλάζει τηλεοπτική στέγη και πάει Mega για να παρουσιάσει την ιστορία ενός άλλου του βιβλίου, με τίτλο «Το Ναυάγιο». Η σειρά κάνει πρεμιέρα επίσης τον Σεπτέμβριο και βασίζεται στην ιστορία του πολύνεκρου ναυαγίου στη Φαλκονέρα το 1966. Σύμφωνα με το βιβλίο, η Ειρήνη με τον σύζυγό της, Απόστολο ξεκίνησαν από τα Κύθηρα για τα Χανιά και από κει για την Αθήνα και στη συνέχεια για το Παρίσι ως μετανάστες. Ήταν επιβάτες του «Ηράκλειον» και στο ναυάγιο πάλεψαν για τη ζωή τους. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα.

https://www.instagram.com/reel/CuALHtmMcu5/

Milky Way

Για τον Οκτώβριο έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα της νέας μίνι σειράς Milky Way, που υπογράφει ο διεθνώς αναγνωρισμένος, Βασίλης Κεκάτος. Σύμφωνα με το σενάριο, σε μια ανώνυμη ορεινή πόλη, η 17χρονη Μαρία, τελειόφοιτη Λυκείου, ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια. Όταν όμως μένει έγκυος από τον φίλο της, τον Τάσο, έναν νεαρό που έχει περάσει όλη του τη ζωή δουλεύοντας στο μοναδικό βενζινάδικο της πόλης, τα όνειρά της γίνονται στάχτη. Η οικογένεια και οι φίλοι της σπεύδουν να «αγκαλιάσουν» το νέο της εγκυμοσύνης της, χτίζοντας, όμως, για εκείνη έναν δρόμο γεμάτο περιορισμούς.

OPEN

Έρωτας Φυγάς

Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της αγαπημένης σειράς του Open είδαμε την Αλεξάνδρα στη φυλακή και τον Ιάσονα να παλεύει για την ίδια του τη ζωή στο νοσοκομείο και φυσικά οι φαν της σειράς περιμένουν πώς και πώς τη συνέχεια της ιστορίας που τους καθήλωσε. Ευτυχώς γι' αυτούς, η αγωνία τους δεν θα παραταθεί για πολύ καθώς η σειρά κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο.

STAR

IQ 160

Το Star είναι από τα κανάλια που ναι μεν έχουν στη φαρέτρα τους σπουδαίες παραγωγές, όμως σε ό,τι αφορά τη μυθοπλασία περιορίζονται, το πρώτο μισό της σεζόν τουλάχιστον, σε μία και μόνο σειρά η οποία όμως έχει ήδη γίνει αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών.

Ο λόγος για το IQ 160 με τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρή που επιστρέφουν τηλεοπτικά με νέες περιπέτειες τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Η Πηνελόπη Μουρίκη και ο αστυνόμος Καλαντζής λοιπόν υπόσχονται για ακόμα μία σεζόν δράση, αγωνία, αστυνομικό μυστήριο αλλά και πολύ γέλιο!

ΕΡΤ

Τέσσερις σειρές έχει ετοιμάσει για τη νέα σεζόν η ΕΡΤ και μάλιστα κόβει πρώτη το νήμα για την έναρξη της τηλεοπτικής χρονιάς καθώς η σειρά «Η παραλία» κάνει πρεμιέρα στα τέλη Αυγούστου, νωρίτερα από όλους.

Η Παραλία

DSC_4306.jpg

Η πολυαναμενόμενη δραματική σειρά «Η παραλία», βασισμένη στο μυθιστόρημα «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι» της Πηνελόπης Κουρτζή, σε σκηνοθεσία του Στέφανου Μπλάτσου και σενάριο των Γιώργου Χρυσοβιτσάνου και Κώστα Γεραμπίνη, έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν, στην ΕΡΤ1 για να μας καθηλώσει.

Με ένα εξαιρετικό cast ηθοποιών «Η παραλία» μάς μεταφέρει στα Μάταλα της Κρήτης. Εκεί, κάτω από τη σκιά των μοναδικών βράχων, μυστήριο, έρωτας και συγκλονιστικές ανθρώπινες ιστορίες συμπληρώνουν το ειδυλλιακό σκηνικό. Τα όνειρα και οι εφιάλτες των πρωταγωνιστών βγαίνουν στην επιφάνεια. Πόσα σκοτεινά μυστικά μπορεί να κρατήσει η παραλία της ανεμελιάς;

Βασισμένο σε μια ιδέα των Πηνελόπη Κουρτζή και Αυγή Βάγια

Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ

Η ψυχολογική σειρά μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», σε σκηνοθεσία Αλέκου Κυράνη και Μάριου Βαλάση και σε σενάριο του Γιάννη Σκαραγκά, έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ1, και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο, ακόμη πιο συναρπαστική και ανατρεπτική.

papadopoulos.jpg

Η σειρά που καθήλωσε το κοινό, αποθεώθηκε στα social media και «ταξίδεψε» στο εξωτερικό, στον Διεθνή Διαγωνισμό Seoul International Drama Awards 2023, επιστρέφει με τον Νικόλα Καλίρη (Σπύρος Παπαδόπουλος) να έρχεται αντιμέτωπος με νέες συνωμοσίες. Μαζί του, εκτός από τους γνώριμους χαρακτήρες του πρώτου κύκλου, τους οποίους υποδύονται καταξιωμένοι ηθοποιοί, θα δούμε και μια πλειάδα νέων εξαιρετικών ηθοποιών.

Ο Όρκος ΙΙ

«Ο όρκος ΙΙ», η δραματική σειρά σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Χρίστου Γεωργίου, που μας καθήλωσε στον πρώτο κύκλο επεισοδίων, επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ1 με καινούργια επεισόδια, ακόμη πιο συναρπαστική!

orkos-II.jpg

Με πρωταγωνιστές τους Χρήστο Λούλη, Θάλεια Ματίκα, Ιωάννη Παπαζήση, Λένα Παπαληγούρα, Εριέττα Μανούρη και πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών και συντελεστών, η σειρά θα μας οδηγήσει, και τη νέα τηλεοπτική χρονιά, σε ένα περιπετειώδες και επικίνδυνο ταξίδι, γεμάτο αγωνία, μυστήριο και έντονο το στοιχείο της ανατροπής.

Τρίτος Όροφος

Η νέα 15λεπτη κωμική σειρά «Τρίτος όροφος», σε σενάριο-σκηνοθεσία Βασίλη Νεμέα, με εξαιρετικούς ηθοποιούς και συντελεστές και πρωταγωνιστές ένα ζόρικο, εκρηκτικό ζευγάρι τον Γιάννη και την Υβόννη, έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ και υπόσχεται να μας χαρίσει στιγμές συγκίνησης και αισιοδοξίας, γέλια και χαμόγελα.

tritos-orofos.jpg

Ένα ζευγάρι νέων στην… ψυχή, ο Αντώνης Καφετζόπουλος (Γιάννης) και η Λυδία Φωτοπούλου (Υβόννη), έρχονται στην ΕΡΤ1 από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο για να μας θυμίσουν τι σημαίνει αγάπη, σχέσεις, συντροφικότητα σε κάθε ηλικία και να μας χαρίσουν άφθονες στιγμές γέλιου, αλλά και συγκίνησης.

Η νέα 15λεπτη σειρά, που θα μεταδίδεται καθημερινά από την ΕΡΤ1, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν παρακολουθεί την καθημερινή ζωή ενός ζευγαριού συνταξιούχων.

ΣΚΑΪ

Οι Πανθέοι

https://www.instagram.com/reel/CuojbMsISC_/

47 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της στην ΕΡΤ, η θρυλική σειρά «Οι Πανθέοι» επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η ιστορία επικεντρώνεται σε μία μεγαλοαστική οικογένεια των Αθηνών του Μεσοπολέμου, τα πάθη και τα λάθη τους. Το καστ είναι μοναδικό και οι ιστορίες που θα δούμε να ξετυλίγονται η μία πιο ενδιαφέρουσα από την άλλη. Η ιστορία ξεδιπλώνεται στην Αθήνα του 1939. Λίγο πριν ξεσπάσει ο μεγάλος πόλεμος, γεννιέται ένας θυελλώδης και απαγορευμένος έρωτας, που θα ταράξει όλες τις ισορροπίες στην οικογένεια των Πανθέων.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved