Πτώση Καναντέρ: Με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή δημοσιογράφος της ΕΡΤ: «Με συγχωρείτε…»
Media

Πτώση Καναντέρ: Με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή δημοσιογράφος της ΕΡΤ: «Με συγχωρείτε…»

Σοκαρισμένη ολάκερη η Ελλάδα με τους δυο πιλότους που έχασαν στη ζωή τους δίνοντας μάχη με τις φλόγες στην Κάρυστο.

Η πτώση του αεροσκάφους Καναντέρ CL–215 της Πολεμικής Αεροπορίας, της 355 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της 112 Πτέρυγας Μάχης, που επιχειρούσε στο μέτωπο της πυρκαγιάς στον Πλατανιστό Καρύστου στην Εύβοια σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (25-07) με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του κυβερνήτη, Σμηναγού (Ι) Χρήστου Μουλά, 34 ετών και του συγκυβερνήτη, Ανθυποσμηναγού (Ι) Περικλή Στεφανίδη, 27 ετών, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πολεμική Αεροπορία.

25-03-40-image-64bfecf90d3a0.jpg

Με δάκρυα στα μάτια και εμφανώς σοκαρισμένη η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Ελένη Μπουγά, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων μετέφερε όλες τις πληροφορίες για τη μοιραία πτώση.

ptosi-ert-(3).jpg

«Μία δύσκολη στιγμή για όλους μας. Συγκλονιστήκαμε, δεν πιστεύαμε αυτό που βλέπαμε κυριολεκτικά. Ήταν μια στιγμή που με αυτοθυσία αυτά τα παλικάρια έπεφταν στην πλαγιά, έπεφταν χαμηλά για να κάνουν τις ρίψεις. Ήταν αξιοθαύμαστοι. Ο λόγος που εκείνη την ώρα δεν ήμασταν στον “αέρα” είναι ότι ο Γιώργος κατέγραφε το πλάνο αυτό γιατί θαυμάζαμε το πλάνο αυτό… με συγχωρείτε… το οποίο ήταν το πλάνο με την μοιραία κατάληξη».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved