O Όρκος: Πού συναντάμε τους ήρωες τη δεύτερη σεζόν;
Media

O Όρκος: Πού συναντάμε τους ήρωες τη δεύτερη σεζόν;

Συναρπαστικός, γεμάτος δράση και ανατροπές αναμένεται να είναι ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς της ΕΡΤ 1 «Ο Όρκος II».

Μία από τις σειρές που ξεχώρισαν τη σεζόν που μας πέρασε ήταν η δραματική σειρά «Ο Όρκος II», που προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ 1. Η ιστορία, που φέρει την υπογραφή της σεναριογράφου Τίνος Καμπίτση και τη σκηνοθετική ματιά του Χρίστου Γεωργίου, κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

o-orkos-II.jpg

0 πρώτος κύκλος τελείωσε σε ένα κομβικό σημείο για τη ζωή των ηρώων και τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει η προβολή των νέων επεισοδίων, που αναμένεται να είναι ακόμα πιο συναρπαστικά. «Ο Όρκος II» τη νέα τηλεοπτική χρονιά θα μας οδηγήσει σε ένα περιπετειώδες και επικίνδυνο ταξίδι γεμάτο αγωνία, μυστήριο και με έντονο το στοιχείο της ανατροπής.

Πού συναντάμε τους ήρωες τη δεύτερη σεζόν;

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΡΑΖΗΣ (ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΥΛΗΣ)

Ο Φίλιππος έρχεται αντιμέτωπος με τον σκληρό
κόσμο της φυλακής και καταλαβαίνει πως η φυλάκισή του είχε σκοπό να τον βγάλουν από τη μέση. Όταν θα βρεθεί πολύ κοντά στον θάνατο, οι φίλοι του θα τον βοηθήσουν να αποδράσει. Ως φυγάς και κατάδικος, αναγκάζεται να ζει σαν σκιά και κρύβεται σε ένα εγκαταλελειμμένο «νεκροταφείο» τρένων. Σε συνεργασία με τη Σύλβια, μια δικηγόρο που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του, αρχίζει να ενώνει τα κομμάτια του παζλ

o-orkos-ii4.jpg

ΜΑΡΙΤΙΝΑ ΑΠΕΡΓΗ (ΘΑΛΕΙΑ ΜΑΓΙΚΑ)

Η Μαριτίνα επισκέπτεται συχνά τον Φίλιππο στη φυλακή. Εκείνος, όμως, θέλοντας να την προστατεύσει, κόβει κάθε επαφή μαζί της. Ο Ιάσονας Αλεξάκης, παιδικός της φίλος, θα βρεθεί δίπλα της σε μία από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της και θα τη βοηθήσει να πατήσει στα πόδια της.

ΡΑΦΑΗΛ ΑΝΑΛΥΤΗΣ (ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ)

Ο Ραφαήλ, θυμωμένος με ό,τι έχει συμβεί στον Φίλιππο, προσπαθεί να παλέψει ο ίδιος για τον φίλο του. Αρχίζει να ψάχνει για στοιχεία με τη βοήθεια της Θάλειας, τα οποία τον οδηγούν σε σκοτεινές αλήθειες και σε άτομα «κλειδιά» στη ζωή του και στο νοσοκομείο...

ΘΑΛΕΙΑ ΜΕΛΑ (EPIETTA ΜΑΝΟΥΡΗ)

EP2_O-ORKOS-2_PHOTO-8.jpg

Μετά τη φυλάκιση του Φίλιππου, η Θάλεια νιώθει πιο έντονη την ανάγκη να τον υπερασπιστεί. Η επιμονή της, όμως, να παλέψει για το δίκαιο και την αλήθεια θα της κοστίσει τη θέση της στο κανάλι. Έτσι, θα μείνει χωρίς δουλειά τη στιγμή που ο πατέρας της θα της κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη.

ΕΡΙΕΤΤΑ ΦΩΤΙΑΔΗ (ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ)

Η Εριέττα προσπαθεί να αποτρέψει τον Ραφαήλ να συνεχίσει τις έρευνες φοβούμενη ότι θα έχει την ίδια κατάληξη με τον Φίλιππο: Η εμφάνιση του αδελφού της, Ιάσονα, στη ζωή της και στο νοσοκομείο ξυπνάει μνήμες από ένα παρελθόν που προσπαθεί να ξεχάσει. Ανήμπορη να παρακολουθεί τη ζωή του Φίλιππου να καταστρέφεται, παίρνει μια σημαντική απόφαση...

ΙΑΣΟΝΑΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΣΠΙΩΤΗΣ) Γενικός χειρουργός με σπουδές και καριέρα στο εξωτερικό. Εμφανίζεται στο Νοσοκομείο «Άγιος Συμεών» για να αναπληρώσει τη θέση του Φίλιππου. Είναι πάντα χαμογελαστός και πρόθυμος να βοηθήσει. Θα σταθεί στη Μαριτίνα Απέργη, με την οποία γνωρίζονται από το παρελθόν, σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής της.

ΣΙΡΧΑΝ Ή ΜΑΚΗΣ ΚΑΤΑΒΟΣ (ΠΑΝΑΓΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜ) Ο ιδιοκτήτης καφενείου και αγγελιοφόρος θανάτου δίνει εντολή στον Ιάγο να σκοτώσει τον Φίλιππο στη φυλακή.

ΤΖΕΛΟΣ (ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ) Ο Τζέλος είναι συγκροτούμενος και συγκάτοικος του Φίλιππου. Πείθεται αμέσως για την αθωότητά του και γίνεται το δεξί του χέρι. Ο Φίλιππος θα τον βοηθήσει με την υγεία του και θα τον προστατέψει με όποιον τρόπο μπορεί. Ο Τζέλος, με την πρώτη ευκαιρία, θα τον βοηθήσει.

orkos-(3).jpg

ΣΕΡΓΙΟΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΜΣΑΛΑΚΗΣ) Σωφρονιστικός υπάλληλος στη φυλακή. Χειραγωγείται από τον ισοβίτη αρχηγό πτέρυγας, Ιάγο, ο οποίος τον αναγκάζει να κάνει τη ζωή του Φίλιππου δύσκολη. Οι ισορροπίες, όμως, θα αλλάξουν όταν ο Φίλιππος θα τον βοηθήσει σε ένα σοβαρό οικογενειακό ζήτημα και ο Σέργιος θα πρέπει να αποφασίσει με ποιου το μέρος θα ταχθεί.

ΙΑΓΟΣ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΕΙΡΑΔΑΚΗΣ) Ισοβίτης αρχηγός της πτέρυγας όπου κρατείται ο Φίλιππος. Μαζί με το τσιράκι του, τον Μάκη, κάνει κουμάντο όχι μόνο στους κρατούμενους αλλά και στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Η Διεύθυνση βρίσκει την ευκαιρία να τον αποδυναμώσει χρησιμοποιώντας τον Φίλιππο ως γιατρό στην πτέρυγα.

ΣΥΛΒΙΑ ΡΗΓΑ (ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΙΓΑΛΑ) Δικηγόρος που εμφανίζεται στη ζωή του Φίλιππου για να τον βοηθήσει να αθωωθεί. Η Σύλβια, η οποία κουβαλά μια θλιβερή ιστορία, γνωρίζει ότι ο Φίλιππος είναι θύμα κι έχει βάλει σκοπό να τον δικαιώσει.

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved