Φοίβος Παπαδάκης: «Eγώ μπήκα στην τηλεόραση με σκοπό να είμαι ο εαυτός μου»
Media

Φοίβος Παπαδάκης: «Eγώ μπήκα στην τηλεόραση με σκοπό να είμαι ο εαυτός μου»

Ο Φοίβος Παπαδάκης φέτος το καλοκαίρι βρίσκεται στην καθημερινή παρέα της εκπομπής «Καλοκαίρι... #yes».

Σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το πώς προέκυψε η συνεργασία αλλά και για το αν είχε στα πλάνα του το κομμάτι της ψυχαγωγίας.

fivospapadakis_361701368_295182556364301_2812688554454999157_n.jpg

Πώς προέκυψε η συνεργασία σου με την καλοκαιρινή εκπομπή του OPEN «Καλοκαίρι... #yes»;

«Ανήκω στο OPEN εδώ και ενάμιση χρόνο. Ήμουν στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον». Στο συνέχεια προέκυψε συνεργασία μεταξύ του σταθμού και της Barking Well για παραγωγές ψυχαγωγικών εκπομπών. Έτσι, δέχτηκα πρόταση να είμαι μέλος της καλοκαιρινής εκπομπής με τη Μαριάντα Πιερίδη, τη Φελίσια Τσαλαπάτη και τον Τριαντάφυλλο. Ήθελαν στην ομάδα έναν άνθρωπο που να προέρχεται από τον δημοσιογραφικό χώρο για να «ανοίγει» κάποια θέματα που αφορούν την επικαιρότητα. Νιώθω πάρα πολύ τυχερός που είμαι μέλος της ομάδας, γιατί ήταν μία πρόταση που μου άρεσε πάρα πολύ και περνάμε τέλεια».

Ένιωθες άνετα επειδή γνώριζες ήδη τους παρουσιαστές από τη συμμετοχή σας στο «J2US»;

«Ναι, και νομίζω ότι το βασικό στοιχείο της επιτυχίας, που έχουμε σημειώσει από την πρώτη εβδομάδα, είναι αυτό ακριβώς. Μέσω του «J2US» γνωριζόμασταν. Μάλιστα, με τον Τριαντάφυλλο και τη Φελίσια είχα πάρα πολύ καλή σχέση, οριακά φιλική. Εννοείται ότι και με τη Μαριάντα υπήρχε καλή επαφή, απλά ο Τριαντάφυλλος ήταν στο διπλανό καμαρίνι στο σόου και είχαμε έρθει κοντά. Οπότε ήμασταν ήδη δεμένοι. Επίσης, τον Γιάννη Μπούτο τον γνώριζα από την εκπομπή της Μάριον και έχουμε εξαιρετική σχέση, τον νιώθω σαν μικρό μου αδελφό»

fivospapadakis_361585436_658261766185281_1107790273590058941_n.jpg

Υπήρχε στα πλάνα σου η ενασχόληση με την ψυχαγωγία;

«Ναι, το ήθελα, διότι εγώ μπήκα στην τηλεόραση με σκοπό να είμαι ο εαυτός μου. Μου αρέσει το κομμάτι της ενημέρωσης, αλλά είμαι και ένας άνθρωπος νέος με πολλά ενδιαφέροντα και έχω τις κεραίες μου ανοιχτές. Είμαι ένας δημοσιογράφος που μπορεί να σχολιάσει και το «Survivor», και τη lifestyle επικαιρότητα, και τις τηλεοπτικές εξελίξεις. Νομίζω ότι μου ταιριάζει περισσότερο το κομμάτι της ψυχαγωγίας. Εάν μου δίνεται η ευκαιρία, το συνδυάζω με κάποια θέματα της ενημέρωσης, όπως κάνω τώρα».

Άρα σε ενδιαφέρει περισσότερο το infotainment;

«To infotainment σαν όρος, ιδιαίτερα μετά τον κορονοϊό, έχει εδραιωθεί στην ελληνική τηλεόραση και εμένα με βρίσκει σύμφωνο. Ωστόσο, θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο. Για να γίνει σωστό infotainment, θέλει πολλή δουλειά, διάβασμα, ρεπορτάζ και δυνατή ομάδα. Όλα αυτά τα έχουμε στην εκπομπή αυτή», λέει στο mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved