Πηγή Δεβετζή: «Μου έχουν γίνει προτάσεις – Κάτι καλό θα συμβεί από Σεπτέμβρη»
Media

Πηγή Δεβετζή: «Μου έχουν γίνει προτάσεις – Κάτι καλό θα συμβεί από Σεπτέμβρη»

Καλοκαίρι #Yes: Η Πηγή Δεβετζή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Open και έκανε αποκαλύψεις σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η αγαπημένη αθλήτρια, αποκάλυψε ότι κάτι καλό θα συμβεί τη νέα σεζόν καθώς της έχουν γίνει ήδη τηλεοπτικές προτάσεις.

«Ο πρωταθλητισμός για εμένα τελείωσε, ο αθλητισμός δεν θα τελειώσει ποτέ, γιατί ακόμα προπονούμαι όσο μπορώ και όσο έχω ελεύθερο χρόνο, αλλά μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις, τις συζητάω με πολύ καλούς μου φίλους, που είναι σχετικοί και νομίζω ότι κάτι καλό θα συμβεί, από Σεπτέμβρη. Αναμένω και εγώ και εσείς, γιατί νομίζω ότι όταν κλείνει ένα κεφάλαιο, όπως αυτό του πρωταθλητισμού, μπορείς να ξεκινήσεις κάτι άλλο με επιτυχία. Οπότε γιατί να μην το δοκιμάσω», είπε αρχικά η Πηγή Δεβετζή και συνέχισε:

devetzi.png

«Μετά τον πρωταθλητισμό, ό,τι και να κάνω είναι πρωταθλητισμός για εμένα, δεν μπορώ να είμαι μέτρια. Έχω στερηθεί πάρα πολλά πράγματα από 4 χρονών που ξεκίνησα τον αθλητισμό και μετά κατάλαβα με τη δουλειά και την υπομονή και τους κόπους ότι μπορώ να φτάσω πολύ ψηλά.

Έχω στερηθεί την οικογένειά μου όταν έφυγα από την Αλεξανδρούπολη να πάει στην Αθήνα. Επειδή έχασα τον πατέρα μου και του είχα τρελή αδυναμία και αν δεν υπήρχε εκείνος, όπως και η μαμά μου, δεν θα πετύχαινα τίποτα, νομίζω ότι στερήθηκα πρώτα από όλα την οικογένειά μου. Ο κόσμος μπορεί να βλέπει το αποτέλεσμα, όμως για να φτάσεις εκεί θέλει πολλές θυσίες».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved