Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τέλος οι διακοπές! Άρχισε γυρίσματα για το Shopping Star!
Media

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τέλος οι διακοπές! Άρχισε γυρίσματα για το Shopping Star!

Όσο ξεκουράστηκε, ξεκουράστηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία επέστρεψε στη δουλειά καθώς ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το Shopping Star του οποίου αναλαμβάνει την παρουσίαση από τη νέα σεζόν. 

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του Star ότι αναλαμβάνει το συγκεκριμένο πόστο, το οποίο για αρκετά χρόνια κρατούσε η Βίκυ Καγιά και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, η Ηλιάνα δείχνει να είναι καθ' όλα έτοιμη για αυτή τη νέα πρόκληση.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό το βήμα. Είναι ένα πρόγραμμα που έχει αγαπηθεί από πολλές γυναίκες στην Ελλάδα, το λατρεύουν, βλέπουμε το στυλ τους. Σίγουρα είναι ένα πρόγραμμα που η Βίκυ Καγιά έχει αφήσει το στίγμα της, πολύ σημαντικό, πολύ επιτυχημένο όλα αυτά τα χρόνια»

είχε δηλώσει πρόσφατα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και συνέχισε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι #Yes: «Ελπίζω να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου και να έχουμε μια νέα σελίδα σε αυτό το πρόγραμμα που βλέπουμε όλα αυτά τα χρόνια. Δε μίλησα με τη Βίκυ Καγιά για να μου δώσει συμβουλές, ούτε θα το κάνω. Θα προσπαθήσω με τον δικό μου τρόπο κι ελπίζω να τα καταφέρω».

Σήμερα (27/7) ξεκίνησαν και επίσημα τα γυρίσματα του παιχνιδιού στυλ και μόδας του Star, όπως αποκάλυψε με ανάρτησή της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία δείχνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με αυτό το νέο βήμα στην τηλεοπτική καριέρα της.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

shopping-star-iliania.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved