ALPHA: Φόνοι στο καμπαναριό: Κυκλοφόρησε το animated τρέιλερ της κωμωδίας της χρονιάς!
KOSMAS KOUMIANOS
Media

ALPHA: Φόνοι στο καμπαναριό: Κυκλοφόρησε το animated τρέιλερ της κωμωδίας της χρονιάς!

Φόνοι στο καμπαναριό: Κυκλοφόρησε το animated τρέιλερ της κωμωδίας της χρονιάς στον Alpha!

Ένας(;) φόνος, μια κλοπή ιερής εικόνας, πέντε μοναχές, δύο ντετέκτιβ, δύο κακοποιοί και η Αγία Θεοδούλη, μεγάλη η χάρη της, μπλέκουν σε ανατρεπτικά γεγονότα.

Έντονο σασπένς και άφθονες δόσεις γέλιου, συνθέτουν τη whodunnit αστυνομική κωμωδία του Alpha, που σκηνοθετεί ο Αντώνης Αγγελόπουλος.

Το animated τρέιλερ της σειράς είναι δημιουργία της Mellow και αντλεί έμπνευση από την ποπ κουλτούρα των ‘70s.

fonoi-(2).jpg

Ένα συναρπαστικό και πολύχρωμο ταξίδι σ’ έναν κόσμο όπου η κωμωδία και το μυστήριο αναμειγνύονται με τον πιο αινιγματικό και ταυτόχρονα ξεκαρδιστικό τρόπο, δίνοντας μια γεύση για το τι θα επακολουθήσει στους «Φόνους στο καμπαναριό».

Το trailer συνοδεύει μια ξεχωριστή διασκευή του παιδικού χριστουγεννιάτικου τραγουδιού «Χιόνια στο Καμπαναριό» των Στέλιου Σπεράντσα και Ευάγγελου Καραηλία, το οποίο μετατρέπεται σε «Φόνοι στο καμπαναριό» σε διασκευή στίχων από τον Αντώνη Αγγελόπουλο και music adaptation & original music από τους Rabbeats.

Το σενάριο της σειράς «Φόνοι Στο Καμπαναριό» υπογράφουν οι Νίκος Τσιάμης, Νίκος Μήτσας και Παναγιώτης Χριστόπουλος και την παραγωγή της σειράς έχει αναλάβει η Filmiki.

Fonoi-Sto-Kampanario.jpg

Πρωταγωνιστούν οι Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ρένια Λουιζίδου, Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου, Λυδία Τζανουδάκη, Γιωργής Τσουρής, Βαγγέλης Δαούσης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Περικλής Αλμπάνης, Νικόλας Απέργης.

Φόνοι στο καμπαναριό. Θεϊκή κωμωδία. Έρχεται στον Alpha.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved