Αταίριαστοι: Το συγκινητικό φινάλε και ο αποχαιρετισμός: «Στενοχωριόμαστε που τον αποχωριζόμαστε»
Media

Αταίριαστοι: Το συγκινητικό φινάλε και ο αποχαιρετισμός: «Στενοχωριόμαστε που τον αποχωριζόμαστε»

Οι Αταίριαστοι έριξαν αυλαία και η αποφώνησή τους ήταν συγκινητική καθώς όπως αποκάλυψαν αποχωρίζονται ένας από τους συνεργάτες τους.

Πιο συγκεκριμένα ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος έκαναν μια μικρή αναδρομή από την πρώτη τους σεζόν μέχρι και σήμερα, λέγοντας πως δεν θα συνεχίσουν την εκπομπή με τον ίδιο αρχισυντάκτη.

atairiastoi-(1).jpg

«Αυτό ήταν, ολοκληρώθηκε το έργο. Θυμάμαι σαν χθες όταν ξεκινήσαμε αυτήν την εκπομπή από αυτό εδώ το στούντιο πριν από 9 χρόνια, ο στόχος που είχαμε βάλει ήταν να την κρατήσουμε ένα μήνα. Κάναμε πλάκα μεταξύ μας. Φτάσαμε την ένατη σεζόν, κλείνουμε την ένατη σεζόν στην τηλεόραση και τη δέκατη στο ραδιόφωνο» είπε ο Χρήστος Κούτρας ευχαριστώντας διοίκηση και συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

atairiastoi-(3).jpg

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Μάκη Πολλάτο, ο οποίος ήταν αρχισυντάκτης μας αυτή τη χρονιά. Ήταν μια σεζόν έντονη και είχε πολλές διακυμάνσεις, μας γέμισε εμπειρίες. Στενοχωριόμαστε που τον αποχωριζόμαστε πάνω που τον συνηθίσαμε, αλλά τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή, αυτά έχουν και τα μέσα ενημέρωσης. Ευχόμαστε να περάσετε φανταστικά» συμπλήρωσε.

atairiastoi-(2).jpg

«Είχε τα πάνω της, τα κάτω της, τα δεξιά της, τα αριστερά της. Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές με υγεία κι ασφάλεια» είπε ο Γιάννης Ντσούνος με τον Χρήστο Κούτρα να συμπληρώνει: «Ευχαριστούμε περισσότερο από όλους εσάς, που είστε εδώ, μας στηρίζετε και μας αγαπάτε. Ειλικρινά μας συγκινεί».

Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved