Μάνος Νιφλής: Η ανακοίνωση μετά το φινάλε της εκπομπής του: «Έκλεισε ο κύκλος με το TV Open»
Media

Μάνος Νιφλής: Η ανακοίνωση μετά το φινάλε της εκπομπής του: «Έκλεισε ο κύκλος με το TV Open»

Ο Μάνος Νιφλής, λίγη μόλις ώρα αφότου αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον αέρα της ενημερωτικής εκπομπής Ανοιχτή επικοινωνία που συμπαρουσίαζε με τη Χρύσα Φώσκολου, ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με το Open

Με μία μακροσκελή του ανάρτηση στο Facebook ο γνωστός δημοσιογράφος και σύζυγος της ηθοποιού Ελισάβετ Μουτάφη θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι εργάστηκαν για να βγαίνει καθημερινά στον αέρα η συγκεκριμένη εκπομπή, χωρίς όμως να αναφερθεί στους λόγους που είχε λήξει αυτή η συνεργασία.

manos-niflis-xrysa-foskolou.jpg

Συγκεκριμένα έγραψε: «Έκλεισε ο κύκλος συνεργασίας με το TV Open έπειτα από μία πολύ δύσκολη, ειδησεογραφικά, περίοδο.

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο που μου έδωσε την ευκαιρία να συμπαρουσιάσω μία σημαντική, για το σταθμό, εκπομπή αλλά και σε όλους όσοι δουλέψαμε για να βγαίνει στον αέρα καθημερινά.

Στην Γεωργία Λινάρδου που σήκωσε το βάρος της αρχισυνταξίας, τον Σπύρο Φρεμεντίτη, την Αγαθή Χατζή, τον Φάνη Καραμπατσάκη, την Δήμητρα Σέκη, Μαρία Ζαφειρίου, τον Νίκο Γιαπρακά, τον Αντώνης Τσολναράς, τον Κλέαρχο Μαρουσάκη και όλους τους τεχνικούς του καναλιού. Χρύσα Φώσκολου σ´ευχαριστώ διότι μαζί μπορέσαμε να διαχειριστούμε δύσκολες καταστάσεις αλλά και μάθαμε ο ένας από τον άλλο».

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

niflis.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved