Κώστας Τσουρός: Οι ευχές της Ναταλίας Γερμανού για τη νέα του εκπομπή στο Mega - «Ήταν δίκαιο»
Media

Κώστας Τσουρός: Οι ευχές της Ναταλίας Γερμανού για τη νέα του εκπομπή στο Mega - «Ήταν δίκαιο»

Στον πρώην συνεργάτη της και καλό της φίλο, Κώστα Τσουρό ευχήθηκε η η Ναταλία Γερμανού με αφορμή το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα που ετοιμάζει στο Mega.

Ο δημοσιογράφος που μέχρι πέρυσι βλέπαμε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη αναλαμβάνει δική του εκπομπή όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Παρασκευής 28/7. Η νέα εκπμπή του Κώστα Τσουρού θα προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα και θα συνδυάζει «την έγκυρη ενημέρωση με την ποιοτική ψυχαγωγία»

kostas-tsouros

Η Ναταλία Γερμανού έσπευσε να του ευχηθεί διαδικτυακά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram.

Το μήνυμα στον πρώην συνεργάτη της: «Καλή αρχή, αγάπη μου. Ήταν δίκαιο. Έχεις όλη μου την αγάπη, σταθερά, αμείωτα και σε καμαρώνω. Και το ξέρεις» έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Alpha.

germanou

H ανακοίνωση του σταθμού:

Το MEGA ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Τσουρό για τη νέα σεζόν.

Άμεσος και επικοινωνιακός, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής γνωρίζει καλά πώς πρέπει να διαχειριστεί την επικαιρότητα, αλλά και τον τρόπο να εκμαιεύει την ουσία από τον συνομιλητή του σε μια συνέντευξη. Το αιχμηρό του σχόλιο αποτελεί σήμα κατατεθέν μιας στιβαρής τηλεοπτικής παρουσίας που ισορροπεί την ευγένεια με τον αυθορμητισμό.

Ο Κώστας Τσουρός αναλαμβάνει από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη να συνδυάσει την έγκυρη ενημέρωση με την ποιοτική ψυχαγωγία σε μια ολόφρεσκη εκπομπή που φιλοδοξεί να επαναπροσδιορίσει την έννοια του infotainment τα Σαββατοκύριακα.

Το MEGA εύχεται στον Κώστα Τσουρό κάθε επιτυχία στο νέο του επαγγελματικό βήμα και δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές τον Σεπτέμβρη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved