Γκότσης για Survivor All Star: «Κατηγορήθηκα άδικα. Ενώ ήξεραν την αλήθεια, δεν πήρε κανείς θέση»
Media

Γκότσης για Survivor All Star: «Κατηγορήθηκα άδικα. Ενώ ήξεραν την αλήθεια, δεν πήρε κανείς θέση»

Αδικημένος συνεχίζει να νιώθει ο Ηλίας Γκότσης για την απόφαση της παραγωγής του Survivor All Star να αποβληθεί από το παιχνίδι επειδή, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν τότε, είχε παραβεί κανόνες του. 

Μιλώντας για το παιχνίδι επιβίωσης και τη σύγκριση ανάμεσα στο 2018 οπότε και είχε βγει νικητής και το φετινό Survivor All Star, ο γνωστός personal trainer δεν έκρυψε την πικρία του για όσα συνέβησαν και μάλιστα «κάρφωσε» χωρίς να τους αναφέρει ονομαστικά, κάποιους από τους πρώην συμπαίκτες του...

Το 2018 ήσουν νικητής του Survivor. Πώς ήταν συγκριτικά η φετινή εμπειρία από τη δεύτερη συμμετοχή σου στο Survivor All Star, από όπου αποβλήθηκες νωρίς;

Φέτος, όπως και το 2018, πήγα με την ίδια λογική, να είμαι ο εαυτός μου, να το απολαύσω και χωρίς καμία στρατηγική ή σχέδιο να φτάσω όσο μακρύτερα γίνεται και –γιατί όχι;– να το κερδίσω. Η διαφορά είναι πως στο τωρινό δεν υπήρχε άγχος και ένιωθα να υπάρχει καλύτερη προοπτική καθώς είχα στο παιχνίδι 4-5 καλούς φίλους, την Εύη (σ.σ. Σαλταφερίδου), τον Αγόρου, τον Βασάλο, τον Αναγνωστόπουλο, τον Μπόγδανο, αν και γνώριζα όλα τα παιδιά.

Κάτι συνέβη όμως μέσα στο παιχνίδι, καθώς με την αναχώρησή σου από τον Άγιο Δομίνικο έγινε viral το unfollow που έκανες στην Εύη και τον Μπόγδανο.

Όντως έγινε μεγάλος ντόρος, για αυτό και τώρα που πέρασε λίγος καιρός δεν έχει νόημα να το ανακυκλώνουμε. Σημασία έχει ότι κάποιες συμπεριφορές με στενοχώρησαν και το είχα πει κιόλας. Έτσι είμαι εγώ. Δεν είναι δικαιολογία ότι επειδή είσαι μέσα σε παιχνίδι αλλάζεις κατά βούληση τον χαρακτήρα σου. Θέλεις από πρότερο αθλητικό βίο, λατρεύω το fair play, είτε μέσα στα γήπεδα είτε –κυρίως– στην ίδια τη ζωή. Όπως είμαι στην καθημερινότητά μου, έτσι ήμουν και στο παιχνίδι.

Έχεις μιλήσει ή έχεις συναντήσει τους «πρώην» φίλους σου;

Μόνο με την Εύη μίλησα όταν βγήκε.

Δεν ρίχνεις νερό στο κρασί σου;

Όχι, γιατί έχω ακόμη στο μυαλό μου όσα έγιναν. Έγινε ένα συμβούλιο, ειπώθηκαν κάποια πράγματα, κατηγορήθηκα άδικα και ενώ ήξεραν την αλήθεια, δεν πήρε κανείς θέση. Δεν μίλησα και εγώ γιατί δεν ήθελα να τους εκθέσω. Εκτέθηκα όμως εγώ και, όπως είδατε, απομακρύνθηκα από το παιχνίδι.

Πώς αντιλαμβανόταν το φλερτ ο έφηβος Ηλίας;

Ειλικρινά δεν ξέρω. Ήμουν το αγόρι που ήθελε να παίζει μόνο ποδόσφαιρο και σε κάθε διάλειμμα να δοκιμάσω να παίξω σε όποιο άθλημα μπορούσα. Άργησα να ασχοληθώ με το κομμάτι του φλερτ. Το πρώτο μου φλερτ το έκανα στα 17, τότε περίπου που τελείωνα και το σχολείο.

Πηγή: ΟΚ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved