Πρώην παίκτρια του Survivor αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένη - Η πρώτη φωτό με τον σύντροφό της
Media

Πρώην παίκτρια του Survivor αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένη - Η πρώτη φωτό με τον σύντροφό της

Tην απόλυτη ευτυχία φαίνεται πως βιώνει σε προσωπικό επίπεδο πρώην παίκτρια του Survivor η οποία με ανάρτησή της στα social media μάς σύστησε τον αγαπημένο της. 

Ο λόγος για τη Μαριάνθη Κάσδαγλη η οποία είχε συμμετάσχει στο Survivor το 2021 και είχε κερδίσει τις εντυπώσεις με τον δυναμισμό της αλλά και τον πράο χαρακτήρα της.

Η νεαρή πλοίαρχος του εμπορικού Ναυτικού φαίνεται πως είναι απόλυτα ευτυχισμένη σε προσωπικό επίπεδο και μάλιστα αυτόν τον καιρό διανύει περίοδο διακοπών με τον σύντροφό της σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά των Κυκλάδων, την Πάρο.

Εκεί πόζαρε, στην αγκαλιά του αγαπημένου της και ανέβασε μία πολύ όμορφη κοινή τους φωτογραφία γράφοντας στη λεζάντα «Us».

H Μαριάνθη Κάσδαγλη δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του συντρόφου της που δείχνει να την έχει γοητεύσει και να έχει επιλέξει μαζί του να πορευτεί σε προσωπικό επίπεδο.

Η ίδια σε συνέντευξή της, είχε αποκαλύψει ότι επαγγελματικά είναι επίσης πολύ καλά καθώς είχε προαχθεί σε βαθμό. Συγκεκριμένα είχε πει: «Πλέον είμαι πλοίαρχος. Είμαστε για τις κρίσιμες στιγμές. Πιάνουμε και τιμόνι αν χρειαστεί αλλά περισσότερο είμαστε με το ανάλογο dress code που προβλέπεται. Έχω ξεκινήσει και τα πρώτα μου επιχειρηματικά βήματα».

Δείτε το ερωτευμένο ζευγάρι παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved