Φανή Σπανού-Χάρης Ρώμας:Η τηλεοπτική «Λίλη» από το Λίφτινγκ συνάντησε τον «Μούλη» της 20 χρόνια μετά
Media

Φανή Σπανού-Χάρης Ρώμας:Η τηλεοπτική «Λίλη» από το Λίφτινγκ συνάντησε τον «Μούλη» της 20 χρόνια μετά

Φανή Σπανού-Χάρης Ρώμας: H σειρά «Λίφτινγκ» ήταν μία ακόμη από τις μεγάλες επιτυχίες που φέρει την υπογραφή του Χάρη Ρώμα και προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 20 χρόνια πριν.

 

Μία από τις πρωταγωνίστριες ήταν και η Φανή Σπανού η οποία υποδύθηκε τη «Λίλη». Ο έρωτάς της με τον «Μούλη» (Χάρη Ρώμα) ήταν μεγάλος όμως εκείνος είχε μάτια για άλλη.

Η ηθοποιός συναντήθηκε με τον Χάρη Ρώμα και μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok, δημοσίευσε βίντεο από τη συνάντησή τους.

Οι δύο τους αποφάσισαν να αναβιώσουν την σκηνή που είχαν ως τηλεοπτικό ζευγάρι στη σειρά.

Δείτε το βίντεο που ανέβασαν:

Θυμάστε την υπόθεση της σειράς;

Ο Γεράσιμος Μαντούβαλος είναι ένας πολύ επιτυχημένος πλαστικός χειρουργός και συνέταιρος στην κλινική «Όψη». Μαζί του συνεργάζεται η επίσης πετυχημένη γιατρός, και φίλη του από τα φοιτητικά χρόνια, Λυδία, η οποία ασχολείται μόνο με παθολογικές περιπτώσεις και με την έρευνα, ενώ συχνά αναλαμβάνει ασθενείς αφιλοκερδώς. Ο τρίτος συνέταιρος στην «Όψη» είναι ο παιδικός φίλος του Γεράσιμου, Θρασύβουλος, αναισθησιολόγος. Ο Γεράσιμος, είναι ανύπαντρος εκ πεποιθήσεως και λέει ότι «όσο είμαστε νιάτα πρέπει να το γλεντάμε». Συμπεριφέρεται σαν αιώνιος έφηβος και σχετίζεται μόνο με μικρούλες, παρά τις ασταμάτητες προσπάθειες του Θρασύβουλου να τον συνετίσει.

Η Λυδία αντίστοιχα είναι και αυτή ανύπαντρη, με κάποιους ελάχιστους δεσμούς στο παρελθόν, πάντα αποτυχημένους, εξαιτίας του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα της. Είναι, με δύο λόγια, μια τρελή επιστήμων. Έχει κολλητή φίλη την Ηρώ, χωρισμένη, με μεγάλο γιο και μεγάλο απωθημένο με τον πρώην άντρα της, η οποία προσπαθεί μόνιμα να ζευγαρώσει τη Λυδία με κάποιον. Ο Γεράσιμος, για να αποφεύγει τον γάμο με τη Λίλη, μια μικρούλα που γνώρισε σε ένα μπαρ, ισχυρίζεται πως είναι παντρεμένος και πως δεν μπορεί να χωρίσει, γιατί η γυναίκα του είναι ετοιμοθάνατη. Κάποια στιγμή αναγκάζεται να παρουσιάσει την «ετοιμοθάνατη» σύζυγό του, και η Λυδία, για να βοηθήσει τον φίλο της, δέχεται να υποδυθεί αυτό το ρόλο. Το γεγονός αυτό, θα τη φέρει πιο κοντά στον Γεράσιμο και θα ανακαλύψουν και οι δύο, ότι υπάρχει μια ανομολόγητη ερωτική έλξη μεταξύ τους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved