Πρωινό μας: Η αλλαγή τίτλου εκπομπής, οι νέοι συνεργάτες και οι άσοι στο μανίκι της Φαίης Σκορδά
Media

Πρωινό μας: Η αλλαγή τίτλου εκπομπής, οι νέοι συνεργάτες και οι άσοι στο μανίκι της Φαίης Σκορδά

Για μία δυνατή χρονιά ετοιμάζεται ο ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα η Φαίη Σκορδά.

Με την αλλαγή του τίτλου της εκπομπής να θεωρείται βέβαιος αφού μετακινείται στη μεσημεριανή ζώνη, η παρουσιάστρια μαζί με τα στελέχη του σταθμού βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις και επαφές, προκειμένου να «τονώσουν» και να ενισχύσουν το «Πρωινό Μας».

Όπως φαίνεται, τα περισσότερα πρόσωπα έχουν «κλειδώσει». Ο Άγγελος Βουράκης παραμένει στο team, παρά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να μετακινείται στο STAR. «Δεν θα μετακομίσω. Παραμένω στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και στη θέση την οποία είχα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Το αν θα αλλάξει ώρα η εκπομπή είναι κάτι που θα ανακοινώσει το κανάλι που κάνει και έναν προγραμματισμό για την εκπομπή της Φαίης για να αποδώσει τα καλύτερα στη χρονιά που έρχεται. Αυτό που έχω να πω για εμένα προσωπικά είναι ότι ήθελα να παραμείνω στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, κάτι που το είχα εκφράσει και στην ίδια όπως και στο κανάλι, συνέβη, και είναι κάτι που με κάνει πολύ χαρούμενο.

Στους “Αταίριαστους” μάλλον δεν θα είμαι, θα είμαι μόνο στη Φαίη», είπε ο ίδιος μιλώντας στις κάμερες.

Νέα άφιξη ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

Ο δημοσιογράφος, που αποχώρησε από το OPEN, θα βρεθεί σε νέα λημέρια βάζοντας αλατοπίπερο στην εκπομπή με τα σχόλιά του και τα ρεπορτάζ του. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η γυναικεία παρουσία στο πάνελ. Η Μάρτζυ Λαζάρου, με μακρά πορεία στην TV και στα έντυπα, επιστρέφει μπροστά στις κάμερες.

konstantaras.jpg

Η δημοσιογράφος, που έχει μία υπέροχη συνεργασία με τον ΣΚΑΪ τα τελευταία χρόνια, θα βρίσκεται στο πλευρό της Φαίης και θα δίνει τη δική της νότα. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξει μία ακόμη προσθήκη, ενώ ετοιμάζονται αρκετές αλλαγές στη σκαλέτα. Η μετακίνηση του «Πρωινού Μας» στη ζώνη 12.00- 14.00 θα φέρει νέα δεδομένα στον ανταγωνισμό και το μόνο που απομένει είναι να δούμε τις εκπλήξεις που επιφυλάσσουν στους τηλεθεατές.

Το παρασκήνιο απομάκρυνσης της Χριστοπούλου

Η Έλενα αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ και μάλιστα με τη δικαιολογία πως κόστιζε ακριβά! Αυτό έγινε γνωστό ως αιτία του επαγγελματικού διαζυγίου του καναλιού του Φαλήρου με την Έλενα Χριστοπούλου. Ο σταθμός λέγεται πως ήταν σε διαπραγματεύσεις με την αεικίνητη μάνατζερ και μάλιστα είχαν μπει σε λεπτομέρειες γύρω από το κόστος όχι τόσο της ίδιας όσο της ομάδας των συνεργατών της, που είχαν εξασφαλίσει από την προηγούμενη σεζόν σημαντικές απολαβές.

Το γεγονός αυτό αύξανε κατά πολύ το budget της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, τα κουκιά δεν έβγαιναν και τελικά οι διαπραγματεύσεις κατέληξαν σε αδιέξοδο. Τι τα θες όμως... αυτά έχει η ζωή! Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες. Η Χριστοπούλου βέβαια δεν χάνεται, είναι γνωστή... καπετάνισσα. Στο μεταξύ, άλλες πηγές κάνουν λόγο για δικαιολογία τα περί κόστους, μιας και η Χριστοπούλου για πολλούς είναι το... εξιλαστήριο θύμα της «αρπαγής» της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από το STAR, για την οποία όλοι λένε πως δεν κίνησε τα νήματα.

Πηγή: ΤΥΠΟΣ TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved