Οι… μνηστήρες της Μαγγίρα – Ποιοι την ακολουθούν στον ΑΝΤ1 και ποιοι πέρασαν δοκιμαστικό;
Media

Οι… μνηστήρες της Μαγγίρα – Ποιοι την ακολουθούν στον ΑΝΤ1 και ποιοι πέρασαν δοκιμαστικό;

Δεν έχει τέλος η λίστα των ανθρώπων που πέρασαν από δοκιμαστικό για τη νέα εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1.

Προ ολίγων ημερών, ο Τζώρτζης Ποφάντης σε μίνι παρουσίαση προγράμματος που έκανε ο σταθμός ανακοίνωσε επίσημα την έλευση της παρουσιάστριας στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, ωστόσο δελτίο Τύπου δεν έχει έρθει μέχρι στιγμής.

maggira-ntanos-800x450-(1).png

Πάντως άνθρωποι που βρέθηκαν στα πέριξ του στούντιο των ειδήσεων του ΑΝΤ1, όπου και πραγματοποιήθηκαν τα δοκιμαστικά, παρουσία της Μπέττυς αλλά και της αρχισυντάκτριας της εκπομπής, Δέσποινας Γρηγοροπούλου, που ήρθε πακέτο μαζί της από το OPEN, κάνουν λόγο για νέες παρουσίες, όπως ο Θάνος Παπαχάμος από το «Στούντιο 4», ο Γιάννης Γιαννούσης του «Pride Radio», ο εκ Θεσσαλονίκης ραδιοφωνικός παραγωγός Ευθύμης Κάλφας, ο δημοσιογράφος Σάββας Μπίτζας, που παλαιότερα συνεργάστηκε με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, αλλά και συνήθεις ύποπτοι δοκιμαστικών, όπως ο Τάσος Μπιμπισίδης, η Τζώρτζια Γεωργίου και η Άννα Ζηρδέλη, οι οποίοι αναζητούν τηλεοπτική στέγη.

Τις εντυπώσεις λέγεται πως έκλεψε ο Κωνσταντίνος Μίχος, που προσφάτως έγινε γνωστό πως δεν ανανέωσε με το «Breakfast@Star», ενώ κατά πάσα πιθανότητα ο καβγάς γίνεται για το... πάπλωμα μιας και οι «παλαιοί» και έμπειροι, Δημήτρης Μακαλιάς και Παναγιώτης Χατζηδάκης, περιμένουν στη γωνία.

Πηγή: ΤΥΠΟΣ TV

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved