Media

Έρωτας φυγάς: Στα γυρίσματα του β’ κύκλου της σειράς - Όσα αποκάλυψαν οι πρωταγωνιστές

Gossip-tv Team

Στα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς του Open, Έρωτας φυγάς βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής, Καλοκαίρι # Yes.

Ο Σταύρος Σβήγκος, η Ντάνη Γιαννακοπούλου και ο Γεράσιμος Γεννατάς μίλησαν για τις εξελίξεις της σειράς.

Αρχικά ο Σταύρος Σβήγκος είπε: «Δουλεύουμε πυρετωδώς, είμαστε χαρούμενοι όσο βαρύ κι αν είναι το έργο μας. Περνάμε καλά, ωραία ιστορία, δύσκολη, έρχονται φοβερές ανατροπές. Στην πρώτη σεζόν υπήρχαν πολύ δύσκολες στιγμές, ειδικά εκεί με τις φυλακές και στη δεύτερη σεζόν, ειδικά όταν μαθαίνω κάποια πράγματα τα οποία γνωρίζουν όλοι από τον πρώτο κύκλο κι εγώ τα μαθαίνω τώρα, εκεί είναι πολύ δύσκολα. Ποτέ δεν θα δούμε τον Μάρκο ήρεμο και να χαμογελάει».

erotas-figas.jpg

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου τόνισε: «Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτήν την πρώτη σεζόν και τη συμμετοχή μου σε αυτή τη σειρά. Την ευχαριστηθήκαμε και χαίρομαι πολύ που την έχει αγαπήσει ο κόσμος. Ήταν ένα σοκαριστικό φινάλε και καλά του έκανε! Η ηρωίδα μου κάπως δικαιώθηκε. Θα αργήσουμε να τη δούμε να χαμογελάει, αλλά θα τη δούμε πιο δυνατή, να βάζει τα όριά της και να υπερασπίζεται αυτά που αγαπάει, χωρίς φόβο. Θέλω η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος να είναι μαζί. Έχουν τραβήξει τα πάντα».

Ο Γεράσιμος Γεννατάς εμφανίστηκε χωρίς το μουστάκι του και δήλωσε: «Στρατής χωρίς μουστάκι δεν νοείται. Δεν αλλάζει, απλώς δεν έχω ετοιμαστεί ακόμα. Ο Στρατής είναι ένας άνθρωπος που θέλει να είναι πολύ ήρεμος, του αρέσει η ησυχία, η φύση, αυτά που η ζωή σου βάζει μπροστά σου σε δυσκολεύουν. Στον κόσμο έχει γίνει πολύ συμπαθής, γιατί έχει αυτήν τη λαϊκότητα και τη βαθιά ανθρωπιά που τον κάνει πολύ προσιτό».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved