Ο Σπύρος Πετρουλάκης «εισβάλλει» στη σεναριακή ομάδα του Σασμού
Media

Ο Σπύρος Πετρουλάκης «εισβάλλει» στη σεναριακή ομάδα του Σασμού

Ο «Σασμός», η σειρά-φαινόμενο, που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και τα δύο χρόνια προβολής της με αποτέλεσμα να εκτοξεύεται καθημερινά στην κορυφή της τηλεθέασης, πρόκειται να επιστρέφει το φθινόπωρο με τον τρίτο και τελευταίο, συγκλονιστικό κύκλο.

Από τη νέα σεζόν στη σεναριακή ομάδα προστίθεται ένα πρόσωπο-έκπληξη.

Αυτό δεν είναι άλλο από τον συγγραφέα του βιβλίου, τον Σπύρο Πετρουλάκη, ο οποίος με την έμπνευσή του και τις μοναδικές ιδέες του θα δώσει τη δική του πινελιά στις συναρπαστικές εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή των ηρώων.

1689238032010-145789845-sasmos.jpg

Κατά τη διάρκεια των νέων επεισοδίων, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν συγκλονιστικές ανατροπές, αποχαιρετισμούς, έρωτες, δυνατές συγκινήσεις και νέες αφίξεις, καθώς μυστηριώδη πρόσωπα καταφθάνουν στην Κρήτη σκορπώντας τον τρόμο - και όχι μόνο.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους παραμένουν η Μαρία Τζομπανάκη, ο Ορφέας Αυγουστίδης, η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, ο Δημήτρης Λάλος, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ο Δημήτρης Ήμελλος και η Μαρία Πρωτόπαππα, ενώ οι συζητήσεις με τον Βασίλη Μπισμπίκη και την παραγωγή βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, ώστε ο ηθοποιός να ενταχθεί στο καστ της σειράς.

Πηγή: My TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved