Το προξενιό της Ιουλίας - Ελισάβετ Μουτάφη: "Η Στάσα μου μοιάζει"
Media

Το προξενιό της Ιουλίας - Ελισάβετ Μουτάφη: "Η Στάσα μου μοιάζει"

Η Ελισάβετ Μουτάφη υποδύεται τη Στάσα Σκούταρη στη νέα σειρά εποχής «Το προξενιό της Ιουλίας». 

Η Στάσα, μητέρα της Ιουλίας, είναι μια γυναίκα που παντρεύτηκε τον Νικόλα Σκούταρη με προξενιό που της έκανε ο πατέρας της λίγο πριν πεθάνει. Ο Σκούταρης ήταν ένας καλός άνθρωπος που, όμως, εκείνη δεν αγάπησε ποτέ.

«Η Στάσα αγαπά πολύ τα παιδιά της και κάνει ό,τι μπορεί για να τα προστατεύσει. Έχει παράλληλη πορεία ζωής με την κόρη της Ιουλία καθώς και εκείνη παντρεύτηκε τον άνδρα της με προξενιό. Έχει πολύ δυνατό χαρακτήρα, εκείνη είναι η αρχηγός της οικογένειας. Ο ρόλος έχει δυσκολίες αλλά μου αρέσει και τις αντιμετωπίζω ως προκλήσεις», λέει η Ελισάβετ Μουτάφη για το ρόλο της.

1691051901681-793396571-moytafi.jpg

Δηλώνει ενθουσιασμένη για τη συνεργασία της με τόσο σπουδαίους ηθοποιούς και συντελεστές της σειράς αλλά και που βρίσκεται στον Alpha καθώς όπως λέει χαρακτηριστικά «ο Alpha έχει πάει μπροστά τη μυθοπλασία».

Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και με τον σεναριογράφο Νίκο Απειρανθίτη και με τον σκηνοθέτη Νίκο Κρητικό και είναι σίγουρη ότι αυτή η σειρά θα κάνει τη διαφορά τη νέα σεζόν.

proxenio-ioulias.jpg

Πόσο μοιάζει, όμως, η ίδια με το χαρακτήρα της; «Έχουμε κοινά στοιχεία με τη Στάσα. Είναι ξεκάθαρη, πληγώνεται, προδίδεται αλλά παίρνει τη ζωή στα χέρια της. Η Στάσα είναι “παντελονάτη” γυναίκα με μεγάλη θέληση και δυναμικό χαρακτήρα».Και καταλήγει, «η σειρά έχει συναρπαστική πλοκή με πολλές ανατροπές και συνεχείς αναφορές στις παραδόσεις, στον τρόπο ζωής εκείνης της εποχής. Είναι μια σειρά που έχει πολύ Ελλάδα μέσα της».

«Το προξενιό της Ιουλίας» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha.

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved