Το πιο μεγάλο παζάρι: Ξεκινούν τα γυρίσματα - Πρόσωπο έκπληξη στο πλευρό του Ηλία Βρεττού
Media

Το πιο μεγάλο παζάρι: Ξεκινούν τα γυρίσματα - Πρόσωπο έκπληξη στο πλευρό του Ηλία Βρεττού

Μέσα στον μήνα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το «Πιο μεγάλο παζάρι», με παρουσιαστή τον Ηλία Βρεττό, που θα έχει δίπλα του και τον Λευτέρη Μητσόπουλο.

Η απόφαση του Χρήστου Φερεντίνου να αποχωρήσει από το κανάλι για να αναλάβει τον «Μονομάχο» στον ΣΚΑΙ ανάγκασε τους υπευθύνους του ALPHA να βάλουν στο «ψυγείο» το «Deal», σκεπτόμενοι ότι όποιος το αναλάβει, θα συγκριθεί με τον προκάτοχό του, που είχε αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού.

Έτσι, αποφάσισαν να βγάλουν το «Παζάρι», για το οποίο έκαναν πολλά δοκιμαστικά με παρουσιαστές, ηθοποιούς και τραγουδιστές που αποδέχτηκαν την πρόταση.

mitsopoulos.jpg

Τελικά αποφάσισαν ότι στο «τιμόνι» του τηλεπαιχνιδιού θα βρεθεί ο Ηλίας Βρεττός, ενώ δίπλα στον γνωστό τραγουδιστή θα είναι ο Λεύτερης Μητσόπουλος, για να κάνουν «παιχνίδι» και μεταξύ τους αλλά και με τους παίκτες.

Βέβαια η αρχική συμφωνία προβλέπει την παραγωγή επεισοδίων έως το τέλος του χρόνου, ώστε, αν οι επιδόσεις του στους πίνακες τηλεθέασης είναι μεγάλες, το «Παζάρι» να πάρει το «εισιτήριο» και για το υπόλοιπο της σεζόν.

Πάντως η διοίκηση του ALPHA είναι αποφασισμένη το «Πιο μεγάλο παζάρι» να κερδίσει τους τηλεθεατές και γι' αυτό σκοπεύουν να είναι υπερπαραγωγή και να μοιράζει πολλά δώρα, για να... εισπράξει και μεγάλες τηλεθεάσεις!

Πηγή: Τηλέραμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved