Ο πρώτος από εμάς - Κοντομάρη: «Η επιστήθια φίλη μου, έπασχε από την ασθένεια του ήρωα της σειράς»
Media

Ο πρώτος από εμάς - Κοντομάρη: «Η επιστήθια φίλη μου, έπασχε από την ασθένεια του ήρωα της σειράς»

Μία αποκάλυψη που μόνο θλίψη θα μπορούσε να προκαλέσει στο άκουσμά της έκανε η Βίβιαν Κοντομάρη σε συνέντευξή της. 

Η αγαπημένη ηθοποιός από τη νέα σεζόν θα πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ο Πρώτος από εμάς» στον ΑΝΤ1 και με δηλώσεις της αποκαλύπτει πως τρόπον τινά ο ρόλος της είναι λίγο βιωματικός για την ίδια αφού στο παρελθόν έχασε πολύ καλή της φίλη από την αρρώστια που θα δούμε πως πάσχει ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, όπως θέλει το σενάριο της δραματικής κομεντί...

Ο «Πρώτος από εμάς» μας φέρνει αντιμέτωπους με μια βαθιά αλήθεια της ζωής, που δεν είναι άλλη από το ότι οφείλουμε να μη χάνουμε στιγμή από τη ζωή μας γιατί δεν ξέρουμε πότε θα κλείσει αυτός ο κύκλος. Πώς νιώσατε διαβάζοντας το σενάριο;

Με συγκίνησε πάρα πολύ το μήνυμα της σειράς. Δυστυχώς, συνήθως μετά από τέτοιες δυσάρεστες αφορμές μπαίνουμε στη διαδικασία να σκεφτούμε ότι δεν πρέπει να χάνουμε στιγμή από τη ζωή μας. Δεν μπορούμε εύκολα να εκτιμήσουμε πραγματικά την αξία της κάθε πολύτιμης στιγμής μας, γιατί είναι τέτοιοι οι ρυθμοί μας, οι υποχρεώσεις, οι δουλειές μας που στο τέλος χάνουμε τον εαυτό μας.

295646453_587753876180080_2944748829134294067_n.jpg

Έτυχε να ασθενήσει ποτέ σοβαρά ένας αγαπημένος σας άνθρωπος;

Φυσικά. Ο αδελφός μου μέσα σε μία εβδομάδα έκανε ένα πολύ μεγάλο χειρουργείο. Και με τον πατέρα μου συνέβη. Μια ασθένεια, ειδικά όταν πλήττει ένα νέο άνθρωπο, είναι βαθιά επώδυνη και για τον ίδιο και για τους οικείους του. Δεν τη χωρά το μυαλό σου. Έχω χάσει φίλους πολύ αγαπημένους. Πρόσφατα το φίλο μου, τον Νίκο, και πριν από λίγα χρόνια την επιστήθια φίλη μου, τη Δήμητρα, η οποία μάλιστα έπασχε από την ασθένεια του ήρωα της σειράς.

9111_OTHONAS_METAXS_VIVIAN_KONTOMARI_2452022.jpg

Αν και δεν πιστεύω στις μεταφυσικές θεωρίες, αισθάνθηκα ότι ήταν κάπως καρμική αυτή η δουλειά, ένα δώρο από τη Δήμητρα, γιατί ήταν σκηνοθέτις. Όταν τελείωσα τη σχολή, κάναμε την πρώτη της ταινία μικρού μήκους μαζί και δεθήκαμε πολύ. Ήταν ένας χρυσός άνθρωπος. Με έναν τρόπο, έχω ακόμα περισσότερους λόγους να νιώθω ευτυχία και συγκίνηση που είμαι σε αυτήν τη δουλειά.

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved