Αποκαλυπτικός ο Δημήτρης Μαζιώτης: «Έχει τύχει να περάσω μήνα μου με 300 ευρώ. Ήταν δύσκολο»
Media

Αποκαλυπτικός ο Δημήτρης Μαζιώτης: «Έχει τύχει να περάσω μήνα μου με 300 ευρώ. Ήταν δύσκολο»

Με αφορμή τη συμμετοχή στη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Στα σύρματα» έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Μαζιώτης στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα.

Ο ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που έχει βιώσει στον χώρο της υποκριτικής. Ο ίδιος αναφέρθηκε και στις χαμηλές οικονομικές απολαβές που αντιμετώπισαν οι ηθοποιοί στο παρελθόν. Ακόμη μίλησε για την ψυχοθεραπεία που έκανε.

Στη διάρκεια της διαδρομής σας στο χώρο αντιμετωπίσατε ποτέ δύσκολες οικονομικές καταστάσεις;

Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα οικονομικά. Κάποια στιγμή σκέφτηκα μέχρι και να παρατήσω την υποκριτική, γιατί δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω στις αναφορές της καθημερινότητας. Ακόμα και σήμερα υπάρχουν παράγωγα που εξακολουθούν να αφήνουν απλούς τους ηθοποιούς.

kokkino-potami-maziotis.jpg

Δημήτρης Μαζιώτης

Ποια είναι τα λιγότερα χρήματα με τα οποία κληθήκατε να περάσετε έναν μήνα;

Έχει τύχει να περάσω μήνα μου με 300 ευρώ. ήταν δύσκολο. Ο ορίζοντας μπροστά μου ήταν πολύ περιορισμένος. Δεν ήξερα αν δεν μπορούσα να αντέξω μια τόσο δύσκολη καθημερινότητα στο όνομα της υποκριτικής. Δεν αξίζει σε κανέναν άνθρωπο να επωμίζεται αυτό το βάρος, αυτό το άγχος της επιβίωσης, για μια δουλειά. Η υποκριτική δεν είναι χόμπι, είναι το επάγγελμά μας και πρέπει να είμαστε στην ώρα μας.

Έχετε κάνει ψυχοθεραπεία;

Ναι, έκανα για πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία. Συνέβησαν διάφορα στη ζωή μου που με - οδήγησαν να αναζητήσω τη βοήθεια ενός ειδικού.

Μαζιώτης-Δημήτρης.jpg

Δημήτρης Μαζιώτης

Τι μάθατε για τον εαυτό σας;
Να μην είμαι οξύθυμος και να μην αντιδρώ με νεύρα και παρορμητικά στις καταστάσεις. Άφησα τον παρορμητισμό του Κριού σε δεύτερη μοίρα. Προσπαθώ να ακούω τον άλλο και να λέω τη γνώμη μου με ηρεμία, χωρίς να την επιβάλλω. Πλέον σε ό,τι συμβαίνει στη ζωή μου έχω μάθει να κάνω δυο-τρία βήματα πίσω. Δεν ενεργώ εν βρασμώ ψυχής

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved