Η αιχμηρή δήλωση του Μπάρτζη: Τα χρήματα ήταν πολλά κι η ανθρωποφαγία μεταξύ παικτών σε άλλο επίπεδο
Media

Η αιχμηρή δήλωση του Μπάρτζη: Τα χρήματα ήταν πολλά κι η ανθρωποφαγία μεταξύ παικτών σε άλλο επίπεδο

Ως δεύτερος φιναλίστ του Survivor All Star, ο Νίκος Μπάρτζης, μίλησε για τη νίκη του αντιπάλου του Σάκη Κατσούλη αλλά και για όλα όσα έζησε όσο καιρό βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο. 

Ο γνωστός αγρότης από την Κόρινθο, ο οποίος δεν έχει μάθει να... στρογγυλεύει τα λόγια του, παραδέχτηκε ότι όταν άκουσε από τη χείλη του Γιώργου Λιανού ότι νικητής ήταν ο Σάκης Κατσούλης, δεν ένιωσε καθόλου άσχημα. Αντίθετα, ένιωσε ανακουφισμένος.

2879_GIORGOS_ASIMAKOPOYLOS_NIKOS_MPARTZIS_STATHIS_SXIZAS_2772023.jpg

Και εξήγησε και τον λόγο:

«Τη στιγμή που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός το όνομα του νικητή στο Γαλάτσι, χάρηκα που τελείωσε, γιατί ήξερα πως θα επέστρεφα στην κανονική μου ζωή. Οι φίλοι μου λένε πως λίγες μέρες πριν φύγω για τον Άγιο Δομίνικο δεν ήμουν καλά ψυχολογικά, ενώ τώρα είμαι πάλι χαρούμενος».

Όσο για τη γεύση που του άφησε η «θητεία» του στο Survivor All Star, η δήλωσή του ήταν αρκετά αιχμηρή μιλώντας στο ΟΚ:

«Η αλήθεια είναι πως το Survivor πέρα από αγωνιστικό είναι παιχνίδι κυρίως ψυχολογίας. Είδα πολλές διαφορές από το 2021, όταν συμμετείχα πρώτη φορά, με το 2023. Τότε είχαμε μπει και δεν ξέραμε τι θα συναντήσουμε, σε τι συνθήκες θα ζούμε, όλα μας ήταν άγνωστα» είπε και συνέχισε: «Περιμέναμε με ανυπομονησία να έρθει η επόμενη ημέρα, δεν είχαμε την αίσθηση του φόβου. Φέτος, μπήκαμε όλοι διαβασμένοι, τα χρήματα ήταν πολλά κι η ανθρωποφαγία μεταξύ των παικτών σε άλλο επίπεδο».


2876_GIORGOS_ASIMAKOPOYLOS_NIKOS_MPARTZIS_STATHIS_SXIZAS_2772023.jpg

O Νίκος Μπάρτζης μαζί με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Στάθη Σχίζα στη Μύκονο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved